ΑστυνομικάΤελευταία Νέα

Φορτωμένο και σήμερα το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας, Καβάλας και στην Ορεστιάδα.

Συνελήφθησαν στις 9-9-2016, στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Ορεστιάδας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας και Ορεστιάδας,  τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 47, 20 (άντρες) και 24 (γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της 9-9-2016, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι κατείχε 50 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος VULBEGAL.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Καβάλα,  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν την 24χρονη, διότι κατείχε 21,5 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα, στην Ορεστιάδα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 20χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω φαρμακευτικά δισκία και η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας.

 

 

Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές από κατάστημα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Δράμα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) κλοπές από κατάστημα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που διαπράχθηκαν, την 7-9-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο 21χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν 18χρονο ημεδαπό, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις (3) δράστες, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε αύλειο χώρο καταστήματος της πόλης, όπου διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του μία πρόσοψη ράδιο cd, ενώ αφαίρεσαν επίσης από το χώρο διάφορα προϊόντα.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε η αφαιρεθείσα πρόσοψη ράδιο cd, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο ένας 21χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

 

Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός για κλοπή από κατάστημα στην Κομοτηνή

Συνελήφθη χθες (7-9-2016) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 38χρονος εισήλθε σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα (1) ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν ζευγάρι γυαλιών, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

 

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών στους νομούς Δράμας και Ροδόπης

Συνελήφθησαν χθες (7-9-2016) το μεσημέρι, στους νομούς Δράμας και Ροδόπης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ροδόπης,  τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 36, 28 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στη Δράμα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι κατείχε 17 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην ίδια πόλη, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι κατείχε 4 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψε στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,8 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω φαρμακευτικά δισκία και η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Κομοτηνής.

Εξιχνίαση κλοπής από οικία στην Αλεξανδρούπολη

 

 

Συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή από οικία, που διαπράχθηκε την 12-9-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθη, χθες (13-9-2016) το βράδυ, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, την 12-9-2016 το μεσημέρι, ο δράστης, διέρρηξε οικία, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και αφαίρεσε το εσωτερικό της διάφορα κοσμήματα.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 18χρονο.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα