Face to Face Τελευταία Νέα

Γελάνε και οι πέτρες με την «είδηση» ότι ο Σαλτούρος θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Διάβασα χθες την πραγματικά «αστεία είδηση» (διασκεδαστική δεν λέω) σχετικά με δήθεν ήδη επιλογή του Σαλτούρου του ΠΑΣΟΚ και την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ξάνθης!!!! Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο. Σας το λέω μιας και ξέρω- αφού μιλάω με πολύ ψηλά στο κόμμα- ότι όχι μόνο δεν θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια παλιοί πολιτικοί άνδρες από άλλα κόμματα αλλά σε αυτά τα ψηφοδέλτια του Κυριάκου για τις επόμενες εκλογές που θα είναι και πολύ κρίσιμες για την χώρα και το μέλλον της θα υπάρχει ΑΥΣΤΗΡΗ επιλογή ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ από τα σπλάχνα του κόμματος…

Στελέχη του ΠαΣΟΚ σαν τον Σαλτούρο ή και άλλα από το Ποτάμι που θέλουν να προσεγγίσουν την Ν.Δ. μπορούν να είναι ψηφοφόροι αλλά δεν μπορούν να είναι στελέχη πρώτης γραμμής του Κυριάκου ούτε μπορούν να εκφράσουν την πολιτική του. Δεν έχω κάτι με τα πρόσωπα που ψάχνουν στέγη ούτε με τον Δημήτρη… αλλά επειδή ξέρω τις απόψεις του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα τα γράφω από νωρίς για να μην έχουμε παρεξηγήσεις στο τέλος κατά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

(Τέλος και μια διευκρίνηση για το ψηφοδέλτιο της Ξάνθης… ο ΜΟΝΟΣ που θα συμμετέχει αδιαμφισβήτητα σε αυτό είναι ο πρ. υπουργός Αλέκος Κοντός, για τους υπόλοιπους θα έχουν λόγο και η ΝΟΔΕ και τα τοπικά στελέχη που είναι κοντά στον Κυριάκο…).

Σχετικά Άρθρα