Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Επιτυχία για τον Τσιτιρίδη η μίσθωση του κάμπιγκ Μυρωδάτου παρά την τεράστια κρίση που χτυπά την χώρα μας. Πήρε πάνω από 600.000 ευρώ για 20 χρόνια!!!

Ο Γιώργος Τσιτιρίδης ο Δήμαρχος των Αβδήρων όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την προηγούμενη δημοπρασία του κάμπιγκ Μυρωδάτου η οποία κατέληξε στο να τα παρατήσουν λόγο οικονομικής στενότητας και κάπιταλ κοντρό οι πλειοδότες αλλά έσπευσε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και δημοπράτησε εκ νέου το ακίνητο πετυχαίνοντας μάλιστα και το ποσό των 600.000 ευρώ περίπου για την επόμενη 20ετεία. Η σπουδή αυτή υπήρξε για να μπορεί ο όποιος νέος επενδυτής να είναι έτοιμος για το καλοκαίρι του 17 και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Μετά την επιτυχημένη δημοπρασία που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας θα συνέλθει η οικονομική επιτροπή και να κατοχυρώσει τον διαγωνισμό υπέρ του πρώτου σχήματος που αποτελείτε από έναν μουσουλμάνο συμπολίτη μας και έναν Βούλγαρο επιχειρηματία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, το νέο επενδυτικό σχήμα προτίθεται να στήσει ξύλινα σπιτάκια, και τροχόσπιτα και είναι βέβαιος ότι οι επενδυτές θα χρησιμοποιήσουν προσωπικό από την περιοχή.

 

Σχετικά Άρθρα