ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Αγιασμός στο νέο φροντιστήριο της Ξάνθης το Πρότυπο Μάθησης… το φροντιστήριο που εγγυάται την επιτυχία του παιδιού σας!!!

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Αυγούστου έγινε ο αγιασμός στο νέο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Πρότυπο Μάθησης των Κώστα Κετίπη και Αθανάσιου Αθανασιάδη. Ο Μητροπολίτης Ξάνθης που τέλεσε τον αγιασμό των νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων έδωσε τις ευχές του στους ιδιοκτήτες, τους μαθητές του φροντιστηρίου που παρεβρέθηκαν μαζί με τους γονείς τους, αλλά και τους καθηγητές που θα διδάξουν την νέα σχολική χρονιά.

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει στα διάφορα τμήματα του φροντιστηρίου αλλά νέα τμήματα θα ξεκινήσουν και μέσα στον Σεπτέμβριο. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην οδό Πλάτανος 33 στο κέντρο της πόλης και το ωράριο εγγραφών είναι καθημερινά 9.00 -14.00 και 17.00 -21.00!

Σχετικά με το νέο φροντιστήριο

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ!!! Το φροντιστήριο Πρότυπο Μάθησης ξεκινά την δραστηριότητά του την φετινή σχολική χρονιά από την οδό Πλάτωνος 33 στο κέντρο της Ξάνθης. Στόχος των υπευθύνων Κωνσταντίνου Κετίπη και Αθανασιάδη Αθανασίου αλλά και μιας 8μελούς ομάδας εμπείρων καθηγητών στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης προκειμένου οι μαθητές να αποκτούν κάθε σχολική χρονιά τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχή είσοδο τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι εγγραφές συνεχίζονται !!!!

Πληροφορίες Πλάτωνος 33-35, Ξάνθη. Τηλέφωνο 25410-67895.

protypo mathisis egkenia (1) protypo mathisis egkenia (2) protypo mathisis egkenia (3) protypo mathisis egkenia

Σχετικά Άρθρα