Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Με δέκα θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αβδήρων

Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσιτιρίδης ο οποίος είναι και πρόεδρος της επιτροπής έστειλε την παρακάτω πρόσκληση στα μέλη του: «Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αβδήρων (έδρα Γενισέα) την 3 Αυγούστου 2016ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης»

Τα θέματα

Καθορισμός όρων φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Παραλία Μυρωδάτου γνωστού ως «Κάμπινγκ Μυρωδάτου», έκτασης 29.392,83 τμ (εισηγήτρια: Ιωακειμίδου Αθηνά, Νομικός του Δήμου).

Έγκριση του πρακτικού Νο3 που αφορά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και κατακύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού για την Προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ για το έτος 2016» (εισηγητής: Ελευθεριάδης Απόστολος, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού).

Έγκριση της μελέτης αριθ. 32/2016 και καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης για το σχολικό έτος 2016-2017 (εισηγητής: Κεμανετζής Παναγιώτης).

Έγκριση της μελέτης του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ» και ανάθεσης του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ» (εισηγητής: Δήμαρχος).

Απευθείας ανάθεση της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΕΛΕΡΟΥ» (εισηγητής: Δήμαρχος).

Εξουσιοδότηση δικηγόρων για άσκηση εφέσεως στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός του Δήμου).

Εκτέλεση της με αριθ. 22/2016 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός του Δήμου).

Έγκριση προτάσεων 13ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικούέτους2016, διάθεσηπιστώσεων (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών & Οικον. Υπηρεσιών)

Έγκριση ανατροπής των αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης – δέσμευσης πιστώσεων για το έτος 2016 (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών & Οικον. Υπηρεσιών).

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του Δήμου Αβδήρων, έγκριση δαπάνης (εισηγητής: Δήμαρχος).

Σχετικά Άρθρα