ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Ο Άξιος Μητροπολίτης μας συνεχίζει να αναβαθμίζει την ζωή των φτωχών Ξανθιωτών

Μαθαίνω ότι από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 στον αύλειο χώρο της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Άγιος Παντελεήμων» και στο προαύλιο του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Κυρίου Γενισέας, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διανομή του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας σε περισσότερες από χίλιες δικαιούχες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας με χαμηλό εισόδημα. Η επισιτιστική αυτή βοήθεια εντάσσεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τις Ιερές Μητροπόλεις της Θράκης και τις τρεις Μητροπόλεις του Βορείου Αιγαίου.

Η διανομή πρός τις οικογένειες, η οποία περιελάμβανε νωπά, τυροκομικά, γαλακτοκομικά και τυποποιημένα τρόφιμα πραγματοποιήθηκε από Κληρικούς και από το δίκτυο εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Παντελεήμονος.

Άξιος ο Μητροπολήτης μας… ο θεός να τον έχει γερό και δυνατό να βρίσκεται πάντα κοντά στους αδυνάμους… με τις προσεχές του… αλλά και έμπρακτα όταν χρειαστεί…

episitistikh bohteia (5) episitistikh bohteia episitistikh bohteia (1) episitistikh bohteia (2) episitistikh bohteia (3) episitistikh bohteia (4)

Σχετικά Άρθρα