ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Αυτή είναι η Ξανθιώτικη φιλοξενία… η συνέχεια της ιστορίας της Γερμανίδας που χάθηκε στην Ξάνθη

Η Γερμανίδα τουρίστρια Inge Grossmann έστειλε χθες και δημοσιεύσαμε μια επιστολή με την οποία αναζητεί τον άνθρωπο του την οδήγησε πίσω στο γκρούπ της όταν κατά την διάρκεια εκδρομής χάθηκε στα στενά της Ξάνθης. Η ιστορία είναι όντος συγκινητική και δείχνει το μέγεθος της καλοσύνης και της ευγένειας των Ξανθιωτών. Μάλιστα η Inge Grossmann επανήλθε σήμερα το πρωί και μας διευκρίνισε και το εξής. Ότι ενώ προσφέρθηκαν χρήματα στον Ξανθιώτη τουλάχιστον για τις βενζίνες του αυτός δεν δέχθηκε με τίποτε να τα πάρει…

Διαβάστε την διευκρίνιση της Γερμανίδας…

Ladies and Gentlemen,

thank you very much for publishing my little story. However, I forgot to mention a very important detail: This wonderful Gentleman refused to accept any money, not even for the gasoline I wanted to reimburse him.

I am very hopeful to find my Greek angel.

Greetings

 

σ.ε. Μάλιστα μιλώντας με φίλους από την Ξάνθη, που διάβασαν την επιστολή διαπιστώσαμε ότι αυτή η πραγματική ιστορία με την Γερμανίδα και τον ευγενικό Ξανθιώτη θα μπορούσε να είναι για την Περιφέρεια ΑΜΘ μια καταπληκτική ευκαιρία να διαφημίσουμε τον τόπο μας και την φιλοξενία μας… (Ας σκεφτούν τον τρόπο…).

Σχετικά Άρθρα