ΑτζένταΤελευταία Νέα

Σήμερα το απόγευμα “Η Μαύρη Χήρα” από το 1 ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης

Σήμερα Τετάρτη 11 ΜαΪου στις 20.30 στην αίθουσα του Δημοτικού αμφιθεάτρου Ξάνθης το 1 ο ΓΕΛ Ξάνθης θα παρουσιάσει την μουσική του συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης για την οποία κέρδισε το 3ο βραβείο καθώς και το βραβείο κοινού , αλλά και την θεατρική του παράσταση με τίτλο “Η Μαύρη Χήρα”.

“ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ JOHN ΣΤΟΝ …ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ”

Θα παρουσιασθεί ένα μουσικό παραμύθι στο οποίο συναντάμε και γνωρίζουμε την μουσική δύο ανυπέρβλητων καλλιτεχνών ,του Μάνου Χατζιδάκι και του John Lennon. Φανταζόμαστε πώς θα ήταν εάν πράγματι υπήρχε αυτή η δυνατότητα και ποιο θα ήταν το δημιουργικό αποτέλεσμα από τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών. Αυτό τουλάχιστον που θα άρεσε στα παιδιά….

Λίγα λόγια για την παράσταση.

Η Μαύρη Χήρα, Ηλέκτρα, υποδέχεται τον υποψήφιο τέταρτο σύζυγό της, Αλέξανδρο, στη μεγαλοπρεπή οικία της. Εκεί ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Τι συνέβη στους προηγουμένους συζύγους; Ποιες οι προθέσεις του άρτι αφιχθέντος προσώπου; Τι κρύβει η γραμματέας Ρωξάνη; Παρόν και παρελθόν, φυσικές και μεταφυσικές υπάρξεις διαπλέκονται και φωτίζουν με σαρκαστική διάθεση κάθε πλευρά του μυστηρίου που κρύβεται πίσω από τη κεντρική ηρωίδα.

Σχετικά Άρθρα