ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δύσκολα πέρασε ο Μίχογλου, έκαναν «ντου» στον Δήμο του «ελεγκτές». Ψάχνανε υπάλληλο που δεν πατάει στο γραφείο!!!

Δύσκολη μέρα πέρασε ο δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου την περασμένη Παρασκευή μιας και στον Δήμο του έκανε «ντου» ελέγχοντας καταγγελία η υπηρεσία των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ ή κάποια αντίστοιχη υπηρεσία που ελέγχει το προσωπικό (ο πληροφοριοδότης μου δεν ήταν σίγουρος για το όνομα της υπηρεσίας). Οι ελεγκτές λοιπόν (μια κυρία) ψάχνανε υπάλληλο του οργανισμού Άθλησης του Δήμου- πολύ γνωστό στους αθλητικούς κύκλους- ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία αν και είναι αποσπασμένος στον Δήμο Τοπείρου δεν πηγαίνει στην υπηρεσία…

Τον ψάξανε στον οργανισμό άθλησης σε άλλα σημεία του Δήμου αλλά δεν εντοπίσθηκε πουθενά…  Μάλιστα όπως μου είπε η αντιπολίτευση δεν υπάρχει χτυπημένη κάρτα του για μήνες και δεν τον γνώριζαν ούτε οι συνάδελφοί του που υποτίθεται ήταν στο ίδιο γραφείο!!! Σύμφωνα πάντα με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης ο Δήμαρχος προσπάθησε να μπαλώσει τα πράγματα (έφαγε περίπου 2 ώρες στο γραφείο δίνοντας εξηγήσεις) αλλά όταν κλίθηκε τηλεφωνικά ο ίδιος ο υπάλληλος του τμήματος αθλητισμού να έρθει στον δήμο, δεν γνώριζε ούτε ονόματα συναδέλφων ούτε μπορούσε να επιδείξει το γραφείο στο οποίο εργάζεται ούτε έργο το οποίο επιτελεί εκεί… (παρά μόνο κάτι φωτογραφίες από κάτι εκδηλώσεις όπου ήταν παρών!!!).

Φαίνεται ότι από τον έλεγχο επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης και ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η επίσημη καταγραφή από τον εσωτερικό έλεγχο. Τώρα ήξερε ο Δήμαρχος τι γινόταν; Δεν ήξερε; Θα σε γελάσω… άλλωστε αυτό θα φανεί και από το πόρισμα… (Θα περιμένουμε το αποτέλεσμα και θα επανέλθουμε στο θέμα!!!).

Σχετικά Άρθρα