ΑθλητικάΤελευταία Νέα

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν SKODA ΞΑΝΘΗ και ΑΕΛ Καλλονής στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Πολλές ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι που έπεσαν πάνω στον Δαύκο, ενώ η Καλλονή είχε δοκάρια με το φάουλ του Τσαμπούρη στο 75’ και με τον Γεωργίου στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πλέον 31 βαθμούς στον σχετικό πίνακα μετά την 13η φετινή της ισοπαλία και 6η στο γήπεδό της.

Οι φάσεις του αγώνα

3’ Το σουτ του Ορφανίδη το μετέτρεψε σε κόρνερ με επέμβαση ο Δαύκος.
13’ Την ίδια κατάληξη είχε και το μονοκόμματο σουτ του Παπαστεριανού.
17’ Μετά από πλεονέκτημα σε φάουλ πάνω στον Νιέτο, το σουτ του Ορφανίδη απέκρουσε ο Δαύκος.
28’ Σέντρα του Μπαξεβανίδη, κεφαλιά του Καπετάνου με την μπάλα να σταματά από την προσπάθεια του Δαύκου, στην καλύτερη στιγμή του α’ μέρους.
44’ Ο Νιέτο από αριστερά έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
47’ Μετά από φάουλ του Νιέτο ο Σολτάνι μέσα από την περιοχή νικήθηκε από τον Δαύκο. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Ισπανό, ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα της Καλλονής να είναι και πάλι σταθερός.
56’ Αντεπίθεση της Καλλονής και σουτ άστοχο του Μανούσου.
65’ Το σουτ του Σολτάνι μετέτρεψε σε κόρνερ ο τερμαοτφύλακας.
66’ Πάσα του Ορφανίδη στην πλάτη της άμυνας, ο Παπαστεριανός απέφυγε τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων και η ευκαιρία χάθηκε!
75’ Δοκάρι για την Καλλονή με το απευθείας φάουλ του Τσαμπούρη.
77’ Διαγώνιο σουτ του Γουάλας άουτ.
78’ Φάουλ του Μπαξεβανίδη, η κεφαλιά του Γούτα στα χέρια του Δαύκου.
79’ Ο τερματοφύλακας μπλόκαρε το σουτ του Βασιλακάκη.
85’ Ο Δαύκος πρόλαβε τον Καπετάνο πριν κάνει την κεφαλιά.
87’ Το διαγώνιο σουτ του Γουάλας πέρασε λίγο άουτ!

Διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Γιάχος (ΕΠΣ Χίου) με βοηθούς τους κ.κ. Μπούξμπάουμ Ράινχαρτ (Ανατ. Αττικής) – Δόση Μιχάλη (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Απόστολος Σημαιάκης της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Παπαστεριανός (78’ Σκούρτης), Βασιλακάκης, Ορφανίδης, Νιέτο (87’ Ντιμιτρόφ), Σολτάνι (66’ Κρίστοφερ), Καπετάνος.
ΑΕΛ Καλλονής: Δαύκος, Γεωργίου, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Μπλάζιτς (83’ Ούκα), Γουερέ (54’ Ξυδάς), Μανούσος (89’ Γκαμαγκάς), Μάρκοβιτς.

 

Σχετικά Άρθρα