Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Η κωμωδία επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στην Ξάνθη

4o festival κωμωδίας

Η κωμωδία επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στην Ξάνθη και από εκεί εξαπλώνεται στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα, Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά. Το 4 ο Φεστιβάλ κωμωδίας θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα μεταξύ 26 Φεβρουαρίου και 15 Μαρτίου.

Στο Φετινό Φεστιβάλ Κωμωδίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Ξάνθη:

Musicomedy- Stand Up Comedy με τον Αριστοτέλη Ρήγα.

Παρασκευή 26 Φεβρ. 21:30- Θέατρο Ανατολικά του Νέστου Improv Night με τους Φελιζόλ. Αυτοσχεδιαστική Κωμωδία.

Σαββατο 27 Φεβρ. 21:30- Θέατρο Ανατολικά του Νέστου. O Καθένας τα Δικά του- Stand Up comedy με την Ήρα Κατσουδα και Ανδρέα Πασπάτη.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 21:30- Θέατρο Ανατολικά του Νέστου. Έκθεση Comics από τον γνωστό Έλληνα Σκιτσογράφο Σταύρο Κιουτσούκη, δημιουργό του Yellow Boy. (περισσότερες πληροφορίες σύντομα).

Αλεξανδρούπολη:

Stand Up Comedy με τους Στέλιο Ανατολίτη, Βασίλη Κατέρη και Βαγγέλη Μουλάρα.

Έκθεση Comics από τον γνωστό Έλληνα Σκιτσογράφο Σταύρο Κιουτσούκη, δημιουργό του Yellow Boy. (περισσότερες πληροφορίες σύντομα)

Ορεστιάδα:

Stand Up Comedy με τους Στέλιο Ανατολίτη, Βασίλη Κατέρη και Βαγγέλη Μουλάρα.

Για όσες εκδηλώσεις δεν υπάρχουν στοιχεία τοποθεσίας/ώρας θα υπάρξει ενημέρωση της σελίδας μας στο FB. Για οποιαδήποτε απορία / εκδήλωση ενδιαφέροντος/ συμμετοχή σε σεμινάρια / μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω: του 6942 98 35 88.

To Φεστιβάλ Κωμωδίας διοργανώνεται από τους πολιτιστικούς συλλόγους “Τεχνουργείο”, “Οι Βάτραχοι” και το Black Box. Με την υποστήριξη της RockMadness.

Σχετικά Άρθρα