Κοινωνία Τελευταία Νέα

Διαπρέπει ο Ξανθιώτης ηθοποιός Νίκος Βιδάλης στην Αθήνα. Συμμετείχε σε επεισόδιο του Μάλιστα Σεφ με μικρό ρόλο (mega)

Στην κουζίνα του πιο κομψού γαλλικού εστιατορίου της πόλης, τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.

Ο σεφ Βασίλης Κόκκορης είναι ο άρχοντας της κουζίνας του «Chez Philippe». Εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κάνει σε όλους τη ζωή δύσκολη και δε σηκώνει κουβέντα.

Ο Μάνθος είναι νέος, φιλόδοξος κι αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο του νάρκισσου Φίλιππου, όπου το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα… ή ένας καθημερινός εφιάλτης;

Ανακατεύεται παντού, εξοργίζει τον Βασίλη, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την δυναμική μάνατζερ του εστιατορίου, Κίκα, με την οποία είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, ένα βράδυ πριν προσληφθεί.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Η κουζίνα θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης με τον αφοσιωμένο στον σεφ Βασίλη, Τρύφωνα, με τους σκανταλιάρηδες μάγειρες Φώτη και Σάββα, τον συνεσταλμένο και όμορφο μπάρμαν Κωστή, τη ρομαντική χορτοφάγο και ακτιβίστρια Νάντια, τον κυκλοθυμικό και παρεξηγιάρη ζαχαροπλάστη Λουί, την σκληροτράχηλη λαντζέρισσα Ιβάνκα, την «περπατημένη» σερβιτόρα Σίσσυ και την ναζιάρα hostess, Αθηνά.

Και σα να μην έφταναν όλ’ αυτά, απέναντι από το «Chez Philippe» θα ανοίξει ένα ανταγωνιστικό εστιατόριο με σεφ την κοσμοπολίτισσα Έλενα και ιδιοκτήτη τον ιντριγκαδόρο Νικήτα.

Σε πρόσφατο επεισόδιο της σειράς συμμετείχε και ο Ξανθιώτης ηθοποιός Νίκος Βιδάλης που εδώ και μερικά χρόνια έχει μετακομίσει στην Αθήνα ερμηνεύοντας ρόλους σε παραστάσεις αλλά και σε διαφημιστικά για την τηλεόραση… (Μπράβο Νίκο μας κάνεις όλους περήφανους…).

Σχετικά Άρθρα