Κόμματα Τελευταία Νέα

Άδωνις Γεωργιάδης: Εκλογές ακόμα και τον Απρίλιο αν δεν κλείσει η αξιολόγηση

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να κλείσει την αξιολόγηση.

«Εάν ο κ. Τσίπρας δεν καταφέρει να κλείσει την αξιολόγηση, τότε μπορεί να έχουμε εκλογές ακόμα και τον Απρίλιο», τονίζει σε συνέντευξή του στη Real News. Παράλληλα καταγγέλλει την κυβέρνηση για στροφή 180 μοιρών στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας με την κίνησή της να καταθέσει κοινό αίτημα με την Τουρκία στο ΝΑΤΟ για το Αιγαίο.  Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα και υποστηρίζει ότι «αν ρωτάτε την προσωπική μου γνώμη, δεν θα έπρεπε να έχει έρθει καθόλου στην εξουσία».

Ο κ. Γεωργιάδης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κλεισίματος των συνόρων, δηλώνει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, ιδιαίτερα μετά τη δήλωση του υπουργού Άμυνας ότι θεωρεί αυτό το ενδεχόμενο περίπου ως δεδομένο. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, «πολλοί λαθρομετανάστες θα εγκλωβίζονταν στην Ελλάδα, αλλά και θα αναβαθμιζόντουσαν γεωπολιτικά τα Σκόπια».

Όσον αφορά τη διεύρυνση της ΝΔ προς τα δεξιά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει: «Πολύ ευχαρίστως να γίνει και προς τα δεξιά, αν μου πείτε ποιον να πάρουμε ακόμα από τα δεξιά. Όλοι οι δεξιοί είμαστε ήδη στη Νέα Δημοκρατία και πρώτος απ όλους εγώ».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει αντίθετος στο κλείσιμο των δρόμων, με αφορμή τα αγροτικά μπλόκα, και τονίζει «πως αυτό που μας νοιάζει είναι το δημόσιο συμφέρον, που θέλει ανοιχτούς δρόμους. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αγρότες έχουν δίκιο. Αν ισχύσουν οι νέες εισφορές και η νέα φορολογία τους, απλώς θα πεθάνει ο πρωτογενής τομέας στην Ελλάδα».

loading...

Σχετικά Άρθρα