Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Φοιτήτρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στην Κομοτηνή

Στον απόηχο του περιστατικού της σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε 8χρονη κοπέλα πριν από λίγο διάστημα, έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία γύρω από  ζήτημα των επιθέσεων σεξουαλικού περιεχομένου που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.

Με γνώμονα την αποφυγή περαιτέρω ενίσχυσης του κλίματος φόβου, που ευνοείται από τέτοιες συζητήσεις, αλλά ταυτόχρονα για την ανάδειξη των υπαρκτών διαστάσεων του συγκεκριμένου φαινομένου, προσπαθούμε να εξετάζουμε με τη δέουσα προσοχή τις καταγγελίες ή φήμες, που κατά καιρούς γινόμαστε αποδέκτες.

Ένα περιστατικό, για το οποίο λάβαμε γνώση τις τελευταίες ημέρες και επιβεβαιώνεται ως υπαρκτό από τις αστυνομικές αρχές, θέλει μια 21χρονη κοπέλα, κατά πάσα πιθανότητα φοιτήτρια, να έπεσε θύμα επίθεσης με ασελγείς χειρονομίες τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή κάτω από την Τσανάκλειο.

Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος άνδρας, ηλικίας 30 με 35 ετών σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ακολούθησε την κοπέλα από το ύψος του πεζόδρομου της Βενιζέλου και όταν την προσέγγισε, σε δρόμο ανάμεσα στην Τσανάκλειο και στο ΔΗΠΕΘΕ, της επιτέθηκε και ;άρχισε να τη θωπεύει.  Η 21χρονη έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή, αντιλαμβανόμενος πιθανόν ότι έγινε αντιληπτός από περιοίκους.

Το περιστατικό, που συνιστά προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος της 21χρονης, έχει καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του άγνωστου άνδρα.

 

Πηγή: http://www.paratiritis-news.gr

Σχετικά Άρθρα