Ατζέντα Τελευταία Νέα

Με 18 θέματα συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων

«Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γενισέα) την 16η Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30 μ.μ. (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης» αναφέρει η πρόσκληση του προέδρου του ΔΣ Σπύρου Γαλανόπουλου

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

Συζήτηση – ενημέρωση του σώματος σχετικά με τον αριθ. πρωτ. 1522/10-12-2015 έγγραφο του Γενικού Λυκείου Αβδήρων με θέμα: «Επιστολή Δ/ντών-τριών Σχολείων ΔΕ του Δήμου Αβδήρων». (εισηγήτρια: Ρούφου Παρασκευή Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αβδήρων).

Έγκριση παραχώρηση χρήσης και επανασύνδεση ηλεκτροδότησης σε αρχηγό ομάδος, μίας (1) δημόσιας γεώτρησης της Δ.Ε. Σελέρου του Δήμου Αβδήρων. (εισηγητής: Τσολακίδης ΜιχαήλΠροϊστάμενος Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Γεωθερμίας).

Διατύπωση άποψης σχετικά με την επικαιροποίηση της υπ΄ αριθ. 3254/10-07-1987 Απόφασης του Νομάρχη Ξάνθης σχετικά με την διατήρηση οικόσιτων ζώων, χωρίς την άδεια της αρμόδιας επιτροπής, σε χωριά και οικισμούς του Ν. Ξάνθης, από κάθε οικογένεια. (εισηγητής: Τσολακίδης Μιχαήλ, Προϊστάμενος του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Γεωθερμίας).

Έγκριση υλοποίησης των υπ΄ αριθ. 2 και 3 κορυφών του εγκεκριμένου ορίου Οικισμού Ν. Ζυγού Δήμου Αβδήρων. (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου).

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση οικισμού Σουνίου» (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου).

Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Ολοκλήρωση πεζοδρομίου στον οικισμό Πολυσίτου» (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου)

Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την ΔΕΥΑΑ για τη «Συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων Δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Χατζόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος ΔΕΥΑΑ)

Εξέταση αίτησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Διομήδειας για οικονομική ενίσχυσή του (εισηγητής: Δήμαρχος).

Έγκριση δαπάνης απεγκατάστασης, μεταφοράς και εγκατάσταση μίας αίθουσας προκάτ από το χώρο του Μ/κού Δημοτικού Σχολείου Μικροχωρίου Δήμου Τοπείρου στο Μ/κό Δημοτικό Σχολείο του Π. Κατραμίου Δήμου Αβδήρων. (εισηγητής: Δήμαρχος).

Έγκριση 2ης τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2016. (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου).

Έγκριση διάθεσης δαπάνης για τη διοργάνωση εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.(εισηγητής: Δήμαρχος).

Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη δαπανών των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Καθαράς Δευτέρας – Μουτζουροδευτέρα 2016» στον οικισμό Πολυσίτου, της Δ.Ε Βιστωνίδας του Δήμου Αβδήρων. (εισηγητής: Δήμαρχος).

Καθορισμός θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. (εισηγήτρια: Ρούφου Παρασκευή Αντιδήμαρχος).

Ανανέωση αδειών πλανόδιου εμπορίου οι οποίες εκδόθηκαν πριν τον Ν.4264/2014 (εισηγήτρια: Ρούφου Παρασκευή, Αντιδήμαρχος).

Έγκριση έκδοσης εγγυητικών επιστολών εκτέλεσης για τους σκοπούς υλοποίησης του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε περιόδου 2015-2016. (εισηγητής: Μαυρίδης Νικόλαος Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ).

Έγκριση της αριθ. 3/2016 απόφασης της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρίας του Δήμου: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» (Δ.Ε.Α.ΠΕ.ΧΩ. ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ) που αφορά την ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων της, οικονομικού έτους 2016 (εισηγητής: Γαρούφας Δήμος, Πρόεδρος της Δ.Ε.Α.ΠΕ.ΧΩ.)

Έγκριση της αριθ. 65/2016 απόφασης του ΝΠΔΔ του Δήμου: «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αβδήρων» με θέμα: «2η τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016». (εισηγήτρια: Ζουρνατζίδου – Χρηστακίδου Κωνσταντινιά Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ).

Προγραμματισμός προσλήψεων Τακτικού Προσωπικού στο Δήμο Αβδήρων έτους 2016. (εισηγητής: Δήμαρχος).

Σχετικά Άρθρα