Αθλητικά Τελευταία Νέα

Η SKODA ΞΑΝΘΗ στο 8ο Γυμνάσιο. Γ. Καζναφέρης : «Προσπαθήστε για τους στόχους της ζωής σας» !!

skoda 8o gymnasio skoda 8o gymnasio (1) skoda 8o gymnasio (2)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του 8ου Γ/σιου Ξάνθης, καθώς επισκέφτηκε το σχολείο αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ, με επικεφαλής τον υπεύθυνο και μάνατζερ της ΠΑΕ Γ. Καζναφέρη.

Απέναντι σε ένα ενθουσιώδης κοινό ο Δ/ντης Δημ. Γκαγκαλίδης υποδέχτηκε και καλωσόρισε τους ξεχωριστούς προσκεκλημένους εκ μέρους του σχολείου, τονίζοντας την σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους μαθητές του οικισμού Δροσερού με την λατρεία και την αγάπη που έχουν για το ποδόσφαιρο και την Ξανθιώτικη ομάδα.

«Να θυμάστε πάντα ότι είμαστε περήφανοι σαν Ξανθιώτες για την ομάδα μας» !!

Ο Γ. Καζναφέρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια, την πορεία και τα επιτεύγματα της ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ στην ιστορία της ομάδας, επισημαίνοντας το άψογο κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης όλων, ως κύριο παράγοντα για την πολύχρονη πετυχημένη πορεία της.

«Η Ξάνθη είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα που βρίσκεται 27 συνεχόμενη έτη στις τάξεις της Α΄ εθνικής (super lige) κατηγορίας και αυτό οφείλεται στην διοίκηση και τους ανθρώπους που την στελεχώνουν, όσο και την ανταπόκριση και προσπάθεια που καταβάλλουν παίκτες και προπονητές. Η οργάνωση του συλλόγου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση», συνέχισε ο Γ. Καζναφέρης, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θετικές προσωπικές του εντυπώσεις για την διαχρονική φιλοξενία και συμπεριφορά των Ξανθιωτών.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 8ου Γ/σιου η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση και διάθεση στους μαθητές προσκλήσεων για το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τέσσερις φανέλες των παικτών κέρδισαν αντίστοιχα μαθητές του σχολείου.

Πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες με τους παίκτες, στολίζουν πλέον το αρχείο του σχολείου και των μαθητών, ενώ στην «ψυχαγωγική ενότητα» της εκδήλωσης οι μαθητές τραγούδησαν για τους προσκεκλημένους, δείχνοντας τα «εξω-γηπεδικά» τους ταλέντα….!!!

Σχετικά Άρθρα