Καβάλα Τελευταία Νέα

Συνελήφθη 36χρονος που τράβηξε μαχαίρι σε καυγά

Συνελήφθη στις 17-1-2016 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη. Ειδικότερα, ο 36χρονος ευρισκόμενος σε κατάστημα, στην Καβάλα, μετά από διαπληκτισμό με δύο ημεδαπούς, ηλικίας 59 και 61 ετών, τους επιτέθηκε με τα χέρια και συνεπλάκη μαζί τους. Στη συνέχεια, έξω από το κατάστημα, ο δράστης επιτέθηκε εκ νέου στον 59χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στην πλάτη.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού άμεσα οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 36χρονο. Στο χώρο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών και ένα (1) πιστόλι κρότου – αερίου, το οποίο κατείχε παράνομα ο δράστης.

Ο 59χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε, ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο παραπάνω Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα