Καβάλα Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών στην Καβάλα και τη Δράμα (εχαν μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης)

Συνελήφθησαν στις 12-1-2016, στην Καβάλα και την Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο ημεδαποί, ένας 63χρονος και μία 38χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος συνέλαβαν τον 63χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 409,5 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, συνέλαβαν την 38χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία της, εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 157,5 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.

Σχετικά Άρθρα