Επιχειρήσεις Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Παρέμβαση του Τσίπρα για τις Σκουριές ζητά ο Μητσοτάκης: «Τι θα πάει να πει στο Νταβός με κλειστές τις Σκουριές;»

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στις Σκουριές ζητά ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ενημερώθηκε από αντιπροσωπεία της Eldorado Gold, σχετικά με την απόφαση της εταιρείας, για σταδιακή αναστολή των εργασιών στις Σκουριές, λόγω έλλειψης αδειών από το ΥΠΕΚΑ, δήλωσε: «Στις Σκουριές η ιδεοληπτική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διώχνει τη μεγαλύτερη επένδυση στη χώρα, οδηγεί σήμερα 600 εργαζόμενους στην ανεργία και σε δεύτερο χρόνο άλλους 500, στερεί 500 επιπλέον θέσεις εργασίας από την οικονομία το 2016 και δυσφημεί διεθνώς την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό».

«Καλώ τον κ. Τσίπρα να παρέμβει, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα άμεσα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θα πει στους ξένους επενδυτές που θα δει στο Νταβός την ερχόμενη εβδομάδα με τις Σκουριές κλειστές».

 

Σ.ε. : Θα τους πει προφανώς να δώσουν κι άλλα δανεικά και αγύριστα και να γίνουμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι… αυτό είναι τα σχέδιο του Σύριζα,.. άλλο τίποτε δεν ξέρει…).

Σχετικά Άρθρα