ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ο ELVIS της Δεξιάς: H δημοτικότητα Rock Star του Κυριάκου εκτοξεύει την ΝΔ στο 52%

Εξαφανίζονται από τον πολιτικό χάρτη όλα τα κόμματα εκτός ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής!

 mhtsotakhs

Δραματικές αλλαγές στον πολιτικό χάρτη της χώρας προκαλεί η ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις πυρετώδεις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες προκαλούν σοκ στις ηγεσίες των κομμάτων εκτός ΝΔ, ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριολεξία καταπίνει τους πολιτικούς του αντιπάλους στέλνοντας στο 14% τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα υπόλοιπα κόμματα εκτός Βουλής με εξαίρεση το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ. Η δημοτικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αντίστοιχη με star της rock με αποτέλεσμα να εκτοξεύει την ΝΔ σε ένα ποσοστό πολύ πάνω από το 50%.

Πρόκειται για τον Elvis της Δεξιάς!

Χαρακτηριστικό της αγανάκτησης των πολιτών για την καταστροφική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρωτοφανές για την πολιτική Ιστορία της χώρας να έχουμε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν νεοδημοκράτες για να πάρουν μέρος στην διαδικασία ανάδειξης αρχηγού στην ΝΔ ψηφίζοντας φυσικά Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος εκτός από rock star είναι ένα “σκιάχτρο” που διώχνει μακριά τους καραμανλικούς και τον Παυλόπουλο οι οποίοι στην συνείδηση του κόσμου συγκυβερνούν με τον Τσίπρα και λεηλατούν τους ελεύθερους επαγγελματίες και τον ιδιωτικό τομέα.

Έτσι την προδιαγραφόμενη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν οι έρευνες της κοινής γνώμης που βρίσκονται σε εξέλιξη. Εάν γινόταν σήμερα εκλογές η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα έπαιρνε ένα ποσοστό που θα ξεπερνούσε το 50%!

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη βρίσκεται στο 14%. Μιλάμε για την απόλυτη πανωλεθρία για το κόμμα και τον ηγέτη του που κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του 2015.

Εκτός από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο άλλα δύο κόμματα θα έμπαιναν στη Βουλή, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Αυτή τη μέτρηση σοκ είχαν στα χέρια τους ξένες πρεσβείες αλλά και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που κυριάρχησε απέναντι στο βαθύ νεοκαραμανλικό μόρφωμα εντός και εκτός ΝΔ.

Το ΚΚΕ βρίσκεται στο 8% και η Χρυσή Αυγή στο 9%.

Αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι σε γνώση και των συμβούλων του Σόιμπλε και αυτό έχει την σημασία του.

Σχετικά Άρθρα