Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με κάθε επισημότητα κόπηκε η προτωχρονιάτικη πίτα στο Γηροκομείο Ξάνθης (pics)

Την  Αη-Βασιλιάτικη  πίτα  του  έκοψε  η  οικογένεια  του  Γηροκομείου  Ξάνθης  «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»  την  1η   Ιανουαρίου  2016  ημέρα  Παρασκευή  και  ώρα  12  το  μεσημέρι  ανήμερα της γιορτής  του Ιδρύματος. Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία  ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμων, παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Υφυπουργός κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, οι Βουλευτές κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού κ. Ιωσήφ Μαυράκης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Ευάγγελος Γκίκας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης κ. Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μαρίνος  Σδρέβανος, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κολλάρος, οι εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης  Μπούτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης Στρατηγός ε.α. κ. Γεώργιος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. Θεοφάνης Καραπιπέρης, ο Γραμματέας  του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ο Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» κ. Ιωάννης Σπυριδόπουλος,   η Πρόεδρος του Συλλόγου των φίλων του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης  κ. Γεωργία Ανδρέου , καθώς και συγγενείς των παππούδων και φίλοι του Γηροκομείου.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα το Διοικητικό Συμβούλιο ανακήρυξε «ΕΥΕΡΓΕΤΗ» του Ιδρύματος , το Δ΄ ΣΣ για την συνεχή στήριξή του .Την πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου – Τιμητική Διάκριση σε ειδικό κάδρο και μία εικόνα παρέδωσε στον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ κ. Ιωσήφ Μαυράκη  ο Πρόεδρος του

Ιδρύματος κ. Ιωάννης Παπαχρόνης ενώ το έμβλημα του Δ΄ ΣΣ τοποθέτησε στον τοίχο των «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» του Ιδρύματος ο υπεύθυνος Δημοσίων  Σχέσεων  κ. Σταμάτης Σταματιάδης. Τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος ήταν ο Ταμίας του Δ.Σ.  κ. Χαράλαμπος Νασσόπουλος.  Συγκινητική ήταν η πρωτοβουλία των 3 βουλευτών της Ξάνθης να προσφέρουν δώρα σε όλους τους ηλικιωμένους  μας.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή  μας και  εύχονται σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

Ο Πρόεδρος Για το Δ.Σ. Ο  Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Παπαχρόνης Χαλήλ Καράνταη

 

gyrokomeio koph pitas 2016 (3) gyrokomeio koph pitas 2016 (4) gyrokomeio koph pitas 2016 (5) gyrokomeio koph pitas 2016 (6) gyrokomeio koph pitas 2016 (7) gyrokomeio koph pitas 2016 (8) gyrokomeio koph pitas 2016 (9) gyrokomeio koph pitas 2016 (10) gyrokomeio koph pitas 2016 gyrokomeio koph pitas 2016 (1) gyrokomeio koph pitas 2016 (2)

 

Σχετικά Άρθρα