Δράμα Τελευταία Νέα

Πλημμύρισε η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από την διακίνηση παράνομης κάνναβης

narkotika narkotika (1)

Συνελήφθησαν στις 5-1-2016 το μεσημέρι, σε χωριό της Δράμας, στην Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Δράμας και Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 53, 35 και 28 ετών και μία 21χρονη αλλοδαπή Υπήκοος Αρμενίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Καλή Βρύση Δράμας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, συνέλαβαν τον 53χρονο, διότι κατείχε στο ποιμνιοστάσιο και την οικία του, δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 170,7 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι κατείχε στην οικία του, τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 30,4 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι κατείχε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη και την 21χρονη, διότι εντόπισαν στην κατοχή και την οικία της, τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων και δύο (2) μεταλλικούς τρίφτες.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, μία ζυγαριά ακριβείας και δύο μεταλλικοί τρίφτες. Η δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Κομοτηνής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα