Face to Face Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Αυτός είναι ό πρωθυπουργός που μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα προς το καλύτερο… Μάχη απέναντι στους κρατιστές

Τι θα σημαίνει η επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου; Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει πράξη το λιγότερο κράτος. Λιγότερο κράτος σημαίνει περισσότερη ανάπτυξη.

 mhtsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πετυχημένο επαγγελματικό παρελθόν στον ιδιωτικό τομέα (αλήθεια πόσους “αιώνες” έχουμε να συναντήσουμε Ελληνα αρχηγό κόμματος ή πρωθυπουργό που να έχει διοικήσει έστω ένα περίπτερο στη ζωή του;) είναι ο μόνος αντικρατιστής που έχει το πολιτικό “θράσος” να διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την πρωθυπουργία ανάμεσα σε μια ζούγκλα μουτζαχεντίν του κρατισμού.

Εάν ο Κυριάκος κερδίσει τις εκλογές για την ηγεσία της ΝΔ θα είναι μια νίκη, η πρώτη μεγάλη νίκη των πολιτών που αγωνίζονται ενάντια στο μεταπολιτευτικό τέρας του κρατισμού.

Θα είναι μια νίκη απέναντι στις μετριότητες των κομματικών στρατών που τρυπώνουν στο κρατικό οργανισμό και από θέση ισχύος εφαρμόζουν τις ιδεοληψίες τους στους πολίτες-πειραματόζωα.

Εάν καρδίσει ο Κυριάκος θα είναι και μια ένδειξη ωρίμανσης των πολιτών και όχι μόνο των νεοδημοκρατών.

Η νίκη του Μητσοτάκη θα είναι μια μορφή αντίστασης των πολιτών ενάντια στους δημαγωγούς και λαικιστές πολιτικούς.

Θα είναι μια νίκη των ανθρώπων του Επιχειρείν ενάντια στους ψυχοπαθείς κρατιστές κυβερνώντες που ξέρουν να βάζουν μόνο φόφους, φόρους, φόρους. Οι φόροι δεν είναι παρά η εκδίκηση για το μίσους που αισθάνονται οι χυδαίοι κρατιστές διαχρονικά για τους ανθρώπου που δημιουργούν εκεί έξω.

Μια νίκη του Μητσοτάκη μπορεί να τα αλλάξει όλα…

Σχετικά Άρθρα