ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Ο Σύλλογος Γονέων του 5 ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης τίμησε τους Ολυμπιονίκες Ρομποτικής

rompotikh 5o dhmotiko (1) rompotikh 5o dhmotiko (2) rompotikh 5o dhmotiko (3) rompotikh 5o dhmotiko (4) rompotikh 5o dhmotiko

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σάββατο 5/12/2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, τίμησε τους αργυρούς ολυμπιονίκες ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης.

Παρουσία γονέων και μαθητών του σχολείου οι αργυροί ολυμπιονίκες και ο προπονητής τους περιέγραψαν την πορεία της ομάδας τα τρία τελευταία χρόνια, τις εμπειρίες τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, αλλά και τα συναισθήματα από τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του Κατάρ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι μικροί μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου για το ένα Ρομπότ-ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα και τον τρόπο λειτουργίας του που παρουσίασαν οι RoboSpecialists.

Οι Θ.Μπαλαφούτης, Β.Κόκκινος, Α.Πανταζίδης και Χ.Παπαδάκης τόνισαν στους μικρούς μαθητές που έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με τη ρομποτική να έχουν επιμονή και δύναμη και τους ευχήθηκαν να έχουν στο μέλλον μεγάλες επιτυχίες. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την βράβευση των Ολυμπιονικών μας, οι οποίοι ευχαρίστησαν για την αγάπη και την τιμή που τους έγινε ανταποδίδοντας με αναμνηστικά δώρα.

Σχετικά Άρθρα