Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Ζευγαράκι μπήκε σε βιοτεχνία και έκλεψε από τους… εργάτες!!!

Συνελήφθησαν στις 30-11-2015 το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο ημεδαποί, ένας 27χρονος και μια 21χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι δράστες, χθες το απόγευμα, εισήλθαν στις εγκαταστάσεις επιχείρησης στην Καβάλα και αφαίρεσαν από τον χώρο εναπόθεσης των προσωπικών αντικειμένων των εργαζομένων, μεταξύ άλλων, 3 κινητά τηλέφωνα, 4 πορτοφόλια, διάφορα έγγραφα, το χρηματικό ποσό των 90 περίπου ευρώ, καθώς επίσης ένα σακίδιο, που περιείχε 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 ζευγάρι γυαλιά ηλίου, διάφορα είδη ρουχισμού και μικροαντικείμενα.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες. Στο πλαίσιο των ερευνών που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, πλην του χρηματικού ποσού, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις δικαιούχους τους.

Στην κατοχή της 21χρονης βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 1 tablet, 2 κινητά τηλέφωνα, 5 δαχτυλίδια, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Σημειώνεται ότι οι δύο ημεδαποί έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα