Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί ο στολισμός της πλατείας αλλά και των γύρο δρόμων της Ξάνθης η Διευθύντρια της XanthiNews.gr Μαίρη Δαληκριάδου φωτογράφισε και μας παρουσιάζει τη «διαφορετική» την «γιορτινή» Ξάνθη…. Απολαύστε και μείνετε «συντονισμένοι» γιατί ακολουθεί βίντεο αλλά και φωτογραφίες από το 25μετρο δέντρο του Δημάρχου!!!
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".
Σχετικά Άρθρα
Το Ίδρυμα Δημητράκη φιλοξενεί την παρουσίαση του βιβλίου του Λεωνίδα Γαλάνη «Ήθος – Πάθος – Λόγος, το αρχαίο μυστικό της επιτυχίας»
Μεγάλη ανταπόκριση στο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή της Ο.ΔΙ.Α.Κ. Ξάνθης – 30 πολίτες εκπαιδεύτηκαν να σώζουν ζωές (φωτογραφίες)
Click to comment














