ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Νέα ήττα σόκ για την SKODA Ξάνθη από τον Πλατανιά με 0-2 μέσα στα πηγάδια

Την ήττα σόκ με σκορ 0-2 γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά. Στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League που έγινε στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μιλούνοβιτς στο 28ο λεπτό και με τον Αγκούλο στο 60’, φτάνοντας στους βαθμούς της επιτυχίας. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γνώρισε την 2η διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα και την 4η συνολικά.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 4ο λεπτό ο Ράνος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το λάθος του τερματοφύλακα αλλά μετά την πάσα ο Σωτηρίου πρόλαβε την προσπάθεια του Ξανθιώτη επιθετικού. Στο 9’ ο Αγκούλο έκανε την κεφαλιά πάσα στον Ράμος με τον Τσενάμο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 10’ οι αμυντικοί της SKODA ΞΑΝΘΗ πρόλαβαν τον Μιλούνοβιτς πριν γίνει απειλητικός ενώ στο 13’ μετά από συνεργασία Ράμος – Μιλούνοβιτς ο τελευταίος πλάσαρε λίγο άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Ράμος σούταρε έξω από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Τσέναμο. Στο 15’ το σουτ του Ερέα δεν βρήκε τον στόχο και στο 17’ ο Σολτάνι δέχθηκε την πάσα από το πλάγιο του Μπαξεβανίδη, έκανε το ψαλιδάκι, όμως μπλόκαρε ο Σωτηρίου. Στο 29’ έγινε το 0-1 για τον Πλατανιά με τον Κουλιμπαλί να σεντράρει από δεξιά και τον Μιλούνοβιτς να ανοίγει το σκορ. Στο 30’ σε νέα σέντρα από δεξιά, ο Μιλούνοβιτς απείλησε με προβολή.
Στο 53’ το σουτ του Ντιμιτρόφ έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Στο 60’ ο Αγκούλο με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 65’ το σουτ του Αγκούλο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 71’ και το 78’ τα σουτ του Τριάδη το πρώτο κατέληξε σε κόρνερ από την απόκρουση του Σωτηρίου και το δεύτερο άουτ. Στο 84’ το φάουλ του Τριάδη από μακρινή απόσταση μετατράπηκε σε κόρνερ και στο 86’ το σουτ του Νιέτο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 92′ άστοχο σουτ του Μενδρινού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης της ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας) – Νικόλαο Καραϊσαρίδη (ΕΠΣ Πιερίας) ενώ 4ος διαιτητής ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της ΕΠΣ Αρκαδίας.
Έδειξε την κίτρινη κάρτα κατά σειρά στους: 74’ Μπαξεβανίδη, 84’ Ράμος, 90’ Σολτάνι.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Ζαραδούκας (66’ Τριάδης), Φλίσκας, Λισγάρας, Λουσέρο, Έλτον (46’ Ορφανίδης), Ερέα, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ (54’ Νιέτο), Ράνος.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ράμος, Μιλούνοβιτς (73’ Ντίνας), Αγκούλο (89’ Γκόμες), Κουλιμπαλί, Μουνάφο, Σκαρντοβέλι, Σελίν (46’ Ιτούα).

Σχετικά Άρθρα