Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθη 35χρονος που έκλεψε αμάξι και το πήγε στον οικισμό του Δροσερού για να το λεηλατήσει

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 1-12-2015 το βράδυ, στην πόλη της Ξάνθης.

Συνελήφθη άμεσα το ίδιο βράδυ, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο δράστης, αφαίρεσε από την πόλη της Ξάνθης, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί προέβησαν άμεσα σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 35χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το αφαιρεθέν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από το εσωτερικό του οποίου ο δράστης είχε αφαιρέσει το ράδιο cd και το κλειδί, τα οποία εντόπισαν οι αστυνομικοί σε σημείο, όπου τα είχε αποκρύψει.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα