ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Ξέσπασμα Μπατζακίδη στο FB για την μαντίλα στην Θράκη και την κατάσταση με τις Ισλαμικές οργανώσεις στην πόλη μας

Είμαι πολύ θυμωμένος σήμερα και δεν μπορώ πλέον να μην μιλάω και να σιωπώ, εξηγώ λοιπόν ευθύς αμέσως. Καλώ όλες τις υγιείς και προοδευτικές δυνάμεις των αδελφών μας και συμπολιτών μας Μουσουλμάνους της Ξάνθης να βάλουν ένα τέλος με όλες αυτές τις Ισλαμικές οργανώσεις (Φετουλάχ Γκιουλέν, Τάγμα Σουλεϊμάν κ.τ.λ) που σα μάστιγα εμφανίστηκε δειλά δειλά στην Ξάνθη μας, που έναντι χρηματικής αμοιβής εξαγοράζουν συνειδήσεις και κυρίως μικρών κοριτσιών που τελευταία γέμισε ο τόπος μας με μαντίλες λες και βρισκόμαστε στο Ιράν.

Σέβομαι απόλυτα τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου, είμαι υπέρμαχος της ανεξιθρησκείας, τούτο το φαινόμενο όμως δεν έχει να κάνει με την θρησκεία, έχει να κάνει με τον λογαριασμό που θα ζητηθεί κάποια στιγμή από αυτούς που χρηματοδοτούν την διάδωση του Ισλάμ με εξαγορά, γιατί αγαπητοί μου φίλοι Μουσουλμάνοι της Ξάνθης, γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι κανένας στο κόσμο ολόκληρο, δεν μοιράζει λεφτά τζάμπα,κάποια στιγμή θα σας ζητηθεί η εξόφληση του λογαριασμού και τότε θα γίνει το μπάμ.

Ελπίζω και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου, η Ξάνθη που τόσους αιώνες ζεί αρμονικά με ταυτότητα πολυπολιτισμική, μη χαθεί όλη αυτή η μαγεία εξαιτίας ορισμένων άμυαλων και καιροσκόπων συμπολιτών μας…!!!

Υ.Γ. Εκφράζω την βαθειά μου θλίψη για τα θύματα, που στο όνομα της θρησκείας που παρερμηνεύουν κάποιοι που είναι μισάνθωποι, σκοτώνουν αθώους ανθρώπους. Αυτό σίγουρα δε πρεσβεύει το Ισλάμ που εγώ μελετώ τον τελευταίο χρόνο, είναι μια μετάλλαξη παρανοϊκών που το ερμηνεύουν όπως τους βολεύει για τα άρρωστα σχέδιά τους…!!!

Γιώργος Μπατζακίδης/ FB

Σχετικά Άρθρα