ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Κλείνει η 28 ης Οκτωβρίου…. Ανοίγει ο δρόμος πίσω από το Δημοτικό Πάρκινγκ. Δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης Ξάνθης.

Η εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: “ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ- ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ”, ολοκληρώθηκε και βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την έγκρισή της.

Ο Δήμος Ξάνθης πριν την οριστική της έγκριση, τη θέτει στη διάθεση όλων για ενημέρωση, αλλά και σε δημόσια διαβούλευση ώστε ο κάθε πολίτης να μπορεί να εκφράσει την άποψή του και τις τυχόν παρατηρήσεις του προκειμένου να εξεταστούν από τους μελετητές.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία της κυκλοφοριακής μελέτης και κοινοποιήθηκε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο οποίο μπορούν οι πολίτες να αποστείλουν τις όποιες παρατηρήσεις τους. (Από την μελέτη προκύπτουν εκατοντάδες αλλαγές με τις κυριότερες να είναι η μετατροπή της 28 ης Οκτωβρίου σε διαδρομή ήπιας κυκλοφορίας χωρίς χώρους παρκαρίσματος και το άνοιγμα του δρόμου περιμετρικά και πίσω από το Δημοτικό Πάρκινγκ αλλά και η χρήση πολλών κυκλικών κόμβων).

Σχετικά Άρθρα