ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Χωρίς θέματα η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τοπείρου. Αιχμές των αυτοκινητηστών για την απουσία του δήμου από την «Ανάβαση Τοξoτών 2015»

DSC_0021

Άνεφ θεμάτων συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τοπείρου αύριο Τρίτη. Η επιστολή που πήραμε αναφέρει «Σας καλούμε να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τοπείρου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στον οικισμό Ευλάλου, την ημέρα Τρίτη στις 20 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης για το εξής θέμα: Εξουσιοδότηση Νομικού Συμβούλου, κ. Καραβέλη Παύλου, για παράσταση του στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής κατά τη δικάσιμο της 26ης Οκτωβρίου 2015».

Καλό θα ήταν στην ημερήσια να είχε εντάξει ο κ. Μίχογλοου τον πάρα πολύ σημαντικό για την περιοχή του 2ήμερο ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ που έγινε Σάββατο και Κυριακή στους Τοξότες. Από όπου όπως μου είπαν αλλά και όπως διαπίστωσα ο ίδιος ΗΤΑΝ Απόντες και ο Δήμος και ο Δήμαρχος και οι υπηρεσίες του… Καλά που ήταν ο Ζαγναφέρης και έφτιαξε μερικά πράγματα (άσφαλτο- γρέιντερ κλπ) και διεξήχθει ομαλά ο αγώνας… (Έχεται πολλές εκδηλώσει κ. Μίχογλου που φέρνουν για δυο μέρες 500- 700 άτομα στην περιοχή σας;).

 

Σχετικά Άρθρα