Face to FaceΤελευταία Νέα

Ο Φλαμπουράρης ομολόγησε ότι δεν μεταβίβασε ως όφειλε τις μετοχές της ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στο Mega, παραδέχθηκε, ότι είναι ένα από τα δύο πολιτικά πρόσωπα του οποίου η δήλωση πόθεν έσχες έχει παραλείψεις και παραπέμπεται προς περαιτέρω δικαστικό ελέγχο από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Πιο συγκεκριμένα ο “πολιτικός πατέρας” του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ομολόγησε ότι δεν είχε μεταβιβάσει τις μετοχές του ως όφειλε.

«Όταν ορκίστηκα υπουργός στις 26 Ιανουαρίου 2015 οι μετοχές μου είχαν μεταβιβαστεί. Στο πόθεν έσχες υπάρχουν τα στοιχεία του 2014. Στο πόθεν έσχες του 2015 θα δηλώσω την μεταβολή και δεν θα υπάρχουν οι μετοχές που μεταβιβάστηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον δεύτερο υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, έχει ήδη εντοπιστεί ποιος είναι, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μαζί του μαζί του, εξ ου και δεν απεκαλύφθη προσώρας το όνομά του.

Επιπλέον, ελέγχονται άλλοι δύο πρώην βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο πρώην υπουργός Παύλος Χαϊκάλης.

(Νταξ μωρέ δεν έγινε και τίποτε… ο Σύριζα κυβερνάει τώρα η ΝΔ διαλυμένη… ποιος θα ασχοληθεί… άστε τον, τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του… τστστστς…. Μυστήριοι είστε!!!)

Σχετικά Άρθρα