Αθλητικά Τελευταία Νέα

Μοναδικές στιγμές με 2.500 δρομείς στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς

 Τερματισμός Αγώνας Εκκίνηση Επιταγή

Αλεξανδρούπολη, 28 Σεπτεμβρίου 2015. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη αθλητική διοργάνωση Run Greece στην Αλεξανδρούπολη. Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το Δήμο Αλεξανδρούπολης και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

Το λιμάνι της πόλης πλημμύρισε από την ενέργεια και τα χαμόγελα 2.500 δρομέων που έτρεξαν για να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους το έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου ‘’ΣυνεχίΖΩ’’.

Την επιταγή με το ποσό των 2.000 ευρώ για το σύλλογο ‘’ΣυνεχίΖΩ’’ παρέδωσε εκ μέρους της WIND στην Πρόεδρο του συλλόγου Αναστασία Σπυρίδου, ο Θεοκράτης Ιωαννίδης, συνεργάτης της χορηγού εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν για ακόμη μια χρονιά αυτή την μεγάλη αθλητική διοργάνωση και συνέφεραν με την συμμετοχή τους στην στήριξη του συλλόγου ‘’ΣυνεχίΖΩ’’».

Όλους τους δρομείς υποδέχθηκαν δεκάδες κάτοικοι, επισκέπτες και τουρίστες της Αλεξανδρούπολης που έκαναν κερκίδες τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης για να χειροκροτήσουν την προσπάθειά των συμμετεχόντων. Μαζί τους, η ομάδα των QUILOMBO, ντυμένοι στα χρώματα της WIND, έδιναν ρυθμό και ξεσήκωναν συμμετέχοντες και θεατές με τα τύμπανα τους.

Υπενθυμίζουμε πως οι προσφορές στα καταστήματα WIND Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου και Βενιζέλου), Διδυμότειχου (Μπεγέτη 4), Ορεστιάδας (Κωνσταντινουπόλεως 216), Σουφλίου (Β.Γεωργίου 126), Ξάνθης (Μιχ. Καραόλη 4) και Κομοτηνής (Ανδρούτσου 43 & Φιλικής Εταιρείας 30 / Πλατεία Ειρήνης 10) θα συνεχιστούν μέχρι και της 3 Οκτωβρίου 2015.

Σχετικά Άρθρα