Αθλητικά Τελευταία Νέα

Με επιτυχία διεξήχθη το 2nd Xanthi MTB Race Xanthi (pics)

podilata (14) podilata podilata (1) podilata (2) podilata (3) podilata (4) podilata (5) podilata (6) podilata (7) podilata (8) podilata (9) podilata (10) podilata (11) podilata (12) podilata (13)

2ος Ποδηλατικός Αγώνας Βουνού Ξάνθης

1ος    Τάσος Καλονικίδης κατηγορία παίδων

3ος    Πέτρος Γιώρας κατηγορία εφήβων

2η    Ξένια Ρωμανίδου κατηγορία γυναικών

4ος  Γιώργος Κατράνης κατηγορία Β1

6ος  Πανδράκης Δημήτρης κατηγορία elite ανδρών

Η μεγαλοσύνη της σιωπής μας και η ιερότητα του φυσικού τοπίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Καλαμούς ανέστειλαν την δράση των θυμωμένων νοτιάδων το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, μακριά από αστείρευτους πομπούς ανεμολογίας και θεσμικές φυγομαχίες, έκανε πράξη μία ακόμη αυθεντική του δράση στη θέση «Λιβάδι».

Ένα ποδηλατικό σμήνος από την ευρύτερη περιφέρεια της Μακεδονίας & Θράκης αποτελούμενο από συνοδούς και αθλητές εισέβαλε ειρηνικά και με ευλάβεια στο μοναδικό ορεινό περιβάλλον βιώνοντας μοναδικές στιγμές ψυχικής και σωματικής άμιλλας.

Η ευφυέστατη σοφή και αποδεδειγμένα στην πράξη αποτελεσματική έμπνευση-πείσμωση του υπευθύνου του τμήματος ΜΤΒ αθλητή μας ποδηλάτη Ιορδάνη Σωτηρίου για μεταφορά της όλης οργάνωσης και διεξαγωγής του αγώνα στην συγκεκριμένη τοποθεσία απέδειξε τις τεράστιες δυνατότητες και προκλήσεις για το μέλλον.

Ιδανικό έδαφος για κάθε λογής ερμηνείες που μπορούν και περιέχουν μνήμες σοφίας και γονιμότητας.

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να επισημάνει την σημαντική προσφορά υγειών δυνάμεων της Πόλης-Αγοράς της Ξάνθης για την επιτυχή έκβαση της οργάνωσης: τα σύγχρονα εργαστήρια μουσικής του ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥΣΑΔΕ, το Ζαχαροπλαστείο ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, τα μικρογεύματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ, τις αποφράξεις ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ, την επιχείριση κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων JUSTHOST.GR, τις υπηρεσίες εκτύπωσης COPY SERVICE, το ποδηλατικό κατάστημα XANTHIBIKES, την ξυλεία Α.ΥΙΟΙ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ και τις τεχνικές εταιρείες ΔΟΜΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΣ.

Τέλος σε όλα τα παιδιά της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ και όλους τους ανώνυμους φίλους εθελοντές της ποδηλασίας.

Τέτοιες ενέργειες υψηλού αισθήματος προσφοράς και μετοχής στα μέλλοντα της Πόλης, γεμίζουν από αισιοδοξία τα βλέμματα των νέων παιδιών. Τώρα που πια έχει φύγει το άγχος της καταξίωσης, τα ίδια ελπίζουμε και για αύριο.

Με εκτίμηση

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα