Αθλητικά Τελευταία Νέα

2ος Ποδηλατικός Αγώνας Βουνού Ξάνθης

xanthi mtb (7) xanthi mtb xanthi mtb (1) xanthi mtb (2) xanthi mtb (3) xanthi mtb (4) xanthi mtb (5) xanthi mtb (6)

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, συνεχίζει τις αυθεντικές του δράσεις και καλεί όλους τους φίλους της ορεινής ποδηλασίας στη θέση «Λιβάδι» , στον Βράχο Tης Ιεράς Μονής Παναγίας Καλαμούς την Κυριακή 27 του Σεπτέμβρη και ώρα 11:00 το πρωί, να παρακολουθήσουν δυναμικά και ισορροπημένα μοναδικές ποδηλατικές μονομαχίες με εκπληκτικές επιδόσεις, χορογραφημένες πάνω στην διαδρομή του αναβληθέντος Πανελληνίου Αγώνα ΜΤΒ της Ε.Ο.Π. του περασμένου Ιούλη, στο πολυδιάστατο φυσικό τοπίο της Ξάνθης, με την ευκαιρία να χαθούμε μετά όλοι μαζί στην αισιοδοξία του ηλιοβασίλεματος.

Ποδηλατικές φωνές, ανυπόκριτη ορμή και συναισθήματα θάρρους που δεν μαθαίνονται σε καμία σχολή, θα πλημυρίσουν με λιτότητα και αυτοσυγκράτηση τον ουρανό της διοργάνωσης. Να είστε όλοι εκεί, γιατί ότι περνάει δεν ξαναγυρνάει.

Ειδικότερα:

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης «Ο Πήγασος» διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα βουνού (ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π.) για αθλητές με δελτίο (κατηγορίες Ανδρών ELITE, Εφήβων και Παίδων) και OPEN την

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, συνολικής απόστασης 33 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11:00 πμ για τις κατηγορίες με δελτία και 11:05 για τις open κατηγορίες.

Για την κατηγορία Γυναικών ο αγώνας θα έχει απόσταση 20 χιλιόμετρα.

Ο αγώνας θα έχει τη μορφή circuit, 4 στροφών, με 2 επιπλέον κομμάτια στην αρχή (πριν τη 1η στροφή) και στο τέλος (μετά τη 4η στροφή). Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής αποτελείται από μονοπάτια (περίπου το 70% της διαδρομής) και το υπόλοιπο είναι δασικοί δρόμοι.

Σχετικά Άρθρα