Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ξάνθης: «τον ήπιαμε»

ton hpiame

Χωρίς βουλευτή μένει η Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη μιας και ο Σύριζα πήγε τρένο και έβγαλε τρεις Βουλευτές στην τριεδρική Ξάνθη. Ζεϊμπέκ, Γιαννακίδης και Στογιαννίδης (έπεσε από τα σύννεφα όταν του το ανακοίνωσαν αλλά πραγματικά το αξίζει ο Γρηγόρης), έλαβαν τις τρεις έδρες και έμεινε απ έξω ο Αλέκος Κοντός που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ποτέ πρόβλημα με το σταυρό, αλλά με την λίστα μπερδεύτηκαν τα πράγματα… και βρέθηκε εκτός βουλής λόγο του μπόνους των 50 εδρών.

Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή της Ντόρας για τον μουσουλμάνο γιατρό κ. Μπηρόλ στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ. Δεν έφερε ούτε ένα ψήφο παραπάνω στην ΝΔ. Οι Δήμαρχοι (που εκλέχθηκαν με την σημαία της ΝΔ) τα είχαν γράψει όλα στα… «τεφτέρια» τους και δεν κούνησαν δαχτικάκι… το ίδιο και οι περιφερειακοί σύμβουλοι… οι Δημοτικοί… ακόμα και τα υποτιθέμενα στελέση του κόμματος τοπικά… Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ έτρεχε μόνος του με 2- 3 φίλους και γι αυτό η ΝΔ έμεινε στο 23% στην Ξάνθη, την ώρα που πανελλαδικά είναι στο 28,5%…

Περίμενα μετά από αυτήν την αποτυχία μερικές παραιτήσεις από τα στελέχη του κόμματος τοπικά και περιφερειακά αλλά νομίζω ότι οι ίδιοι και οι ίδιοι θα θέλουν να είναι στο κόμμα και τώρα που «όλα έχουν γκρεμιστεί» και πάει η ΝΔ για νέο αρχηγό… (Περιμένω… να δω τι θα πράξουν όλοι αυτοί που δεν μπόρεσαν να εκλέξουν ούτε έναν Βουλευτή σε Ξάνθη και Κομοτηνή… γιατί κι εκεί τα ίδια χάλια είχαμε…).

Σχετικά Άρθρα