Αθλητικά Τελευταία Νέα

Στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο η Skoda Ξάνθη

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μπήκε η SKODA ΞΑΝΘΗ. Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα και της Παρασκευής κατά την οποία το μεγαλύτερο βάρος έπεσε στον τομέα της τακτικής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες του σε υποομάδες και στη συνέχεια μαζί με τους συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στην αμυντική λειτουργία, την ανάπτυξη αλλά και τα τελειώματα φάσεων.

Ο νεαρός τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος που τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε αποκόλληση επιχείλιου χόνδρου κάτι που σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα απουσιάσει από τις προπονήσεις καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε εγχείρηση στην Γερμανία.

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League. Την αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου μεταξύ του Ατρομήτου και της SKODA ΞΑΝΘΗ θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος της ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τους κ.κ. Νίκο Φαντόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά) – Ανέστη Δουδούμη (ΕΠΣ Φθιώτιδας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Σπάθας της ΕΠΣ Πειραιά.

Σχετικά Άρθρα