Κύριο Θέμα Παραπολιτικά

«Επτά χαμένοι μήνες με τον Σύριζα»… Κοντά στους αγρότες βρέθηκε ο Αλέκος Κοντός. Σίγουρη η υπουργοποίησή του με πρωτιά της ΝΔ

 alekos kontos larisa 2015 (5) alekos kontos larisa 2015 alekos kontos larisa 2015 (1) alekos kontos larisa 2015 (2) alekos kontos larisa 2015 (3) alekos kontos larisa 2015 (4)

Αλέκος Κοντός: Οι εκλογές γίνονται για να λυθεί το εσωκομματικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ. Βρέθηκε με εντολή Μεϊμαράκη στην Λάρισα

Ως «αχρείαστες» χαρακτήρισε τις εκλογές ο «γαλάζιος» βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός που βρέθηκε κοντά στους αγρότες της Λάρισας για να «περάσει» το πρόγραμμα της ΝΔ στην βάση του εκλογικού σώματος, υποστηρίζοντας ότι «οι εκλογές δεν έπρεπε να γίνουν. Γίνονται για να λυθεί το εσωκομματικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ που έχει εξελιχθεί σε εθνικό πρόβλημα».

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας στο νομό Λάρισας ο κ. Κοντός παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Ο κ. Κοντός στην τοποθέτησή έδωσε μεγαλύτερο βάρος στην αγροτική πολιτική χαρακτηρίζοντας ως «μέγα λάθος» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ την κατάργηση του υπουργείο Γεωργίας σημειώνοντας ότι» είναι η πρώτη φορά από το 1922 που το υπουργείο Γεωργίας δεν αποτελεί αυτοτελές υπουργείο».

Επανέλαβε, ακόμη, ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να υποστηρίξει τις πολιτικές που οδηγούν στην φορολογική εξόντωση των αγροτών ενώ υπογράμμισε ότι » αν εφαρμοστεί αυτή η φορολογική πολιτική θα οδηγηθεί σε αφαίμαξη η ελληνική περιφέρεια».

Για την αγροτική πολιτικής της ΝΔ ο κ. Κοντός είπε ακόμη ότι «η ΝΔ πιστεύει ότι με απλή διαχείριση δεν μπορεί να προχωρήσει η αγροτική οικονομία».

Χαρακτήρισε την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως «επτά χαμένους μήνες» και τόνισε ότι «αν δεν γινόταν εκλογές τον Ιανουάριο ή αν η ΝΔ τις είχε κερδίσει θα μιλούσαμε για μια διαφορετικής Ελλάδα σήμερα. Η ΝΔ έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα κράτησε όρθια την πατρίδα».

Σχετικά Άρθρα