Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Νομίζω ανούσιο να συλλαμβάνεις 2 διακινητές στον Έβρο όταν ο Συριζα κατάντησε την χώρα «σουρωτήρι»

Συνελήφθησαν στις 2-9-2015 το πρωί, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 43 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 24χρονος αρχικά μετέφερε, παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες. Στη συνέχεια τους καθοδήγησε, πεζός, στην Ορεστιάδα, όπου συναντήθηκαν με τον 43χρονο, ο οποίος επρόκειτο να τους προωθήσει, παράνομα, με λεωφορείο, στην ενδοχώρα.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 24χρονο περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης, ενώ για τον 43χρονο το αδίκημα της πλαστογραφίας, διότι προμήθευσε, τον έναν μη νόμιμο μετανάστη με πλαστό δελτίο ταυτότητας. Κατασχέθηκαν το παραπάνω πλαστό έγγραφο και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Σχετικά Άρθρα