Καβάλα Τελευταία Νέα

Μίνι καζίνο έστησαν 16 άτομα στην Καβάλα. Έπαιζαν το απαγορευμένο παιχνίδι «TEXAS HOLDEM»

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 2-9-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, σε κατάστημα, για τον έλεγχο παραβάσεων σχετικών με τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, καθώς και με τη φορολογική, εργατική και υγειονομική νομοθεσία.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συνέδραμαν και υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε., συνελήφθησαν δεκαέξι άτομα, δεκαπέντε ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 46 ετών και ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια, του νόμου περί όπλων, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της φορολογικής, εργατικής και υγειονομικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο κατάστημα, όπου εντόπισαν τους τέσσερις δράστες, ηλικίας 25, 34, 37 και 44 ετών, να το λειτουργούν χωρίς άδεια και να έχουν οργανώσει, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διενέργεια του τυχερού- απαγορευμένου παιγνίου «TEXAS HOLDEM», στο οποίο συμμετείχαν άλλοι οκτώ από τους δράστες.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε επίσης ότι ένας 46χρονος ημεδαπός, εργαζόταν σε αυτό χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια εργασίας και πιστοποιητικό υγείας.

Εντός τους καταστήματος συνελήφθησαν ακόμη δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 25 ετών, πελάτες του καταστήματος και μία 20χρονη ημεδαπή, υπάλληλος σε αυτό, καθόσον βρέθηκαν στην κατοχή τους δύο (2) συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στο εσωτερικό του καταστήματος, σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς επίσης και στην κατοχή των δραστών, που συμμετείχαν στο απαγορευμένο παίγνιο, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

2.928 μάρκες

8 μάρκες dealer

2.125 τραπουλόχαρτα

2 γκλοπ

1 σπρέι πιπεριού

το χρηματικό ποσό των 1.015,70 ευρώ

2 συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα