Παλιά Πόλη Τελευταία Νέα

Σήμερα το βράδυ: Κινηματογράφος …δίπλα στο ποτάμι, είσοδος ελεύθερη. Αύριο αφήγηση παραμυθιών

Και εφέτος το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συμμετέχει ενεργά στις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης, με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις.

Από την αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π» στην οδό Καπνεργατών 9, το «Μονοπάτι της Ζωής» έως και την σκηνή, τέχνης και πολιτισμού, «Νησάκι», στην οδό Πινδάρου, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων επισκεπτών των γιορτών.

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει το πολυσχιδές πρόγραμμα συνεργασιών με στόχο τον εμπλουτισμό του πολιτιστικού- πνευματικού κεφαλαίου της περιοχής. Ειδικότερα για τις γιορτές συνεργάζεται με το Δίκτυο Λόγου και Πράξης για σειρά εκδηλώσεων στο πανέμορφο «Μονοπάτι της Ζωής» την αποικία του πολιτισμού για την Πόλη-Αγορά της Ξάνθης όπως το ονομάζουν οι άνθρωποι του Δικτύου.

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00

Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης κ Παράδοσης,

Χώρος: «Μονοπάτι της Ζωής»

Συνεργασία με το Δίκτυο Λόγου και Πράξης

Κινηματογράφος …δίπλα στο ποτάμι

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας και το Δίκτυο Λόγου και Πράξης προτείνουν μια σειρά προβολών από βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, συνολικής διάρκειας 75΄, προσφέροντας την εμπειρία της κινηματογραφικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο, πανέμορφο χώρο…Παράλληλα θα προβληθεί και η ταινία του Κώστα Μαυρομάτη  «Τα τείχη της Ξανθίππης», με διάρκεια 18΄

Οργάνωση: Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης κ Παράδοσης, Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας και Δίκτυο Λόγου και Πράξης

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00

Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης κ Παράδοσης,

Χώρος: «Μονοπάτι της Ζωής»

Συνεργασία με το Δίκτυο Λόγου και Πράξης

Αφήγηση Παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους

Μια φορά κι έναν καιρό μια παρέα φίλων που αγαπά τα λαϊκά παραμύθια έφτιαξε την ομάδα «ΠαραμυθοΘράκες». Από τότε ανταμώνουμε, μικροί και μεγάλοι, και αφηγούμαστε παραμύθια, με το δικό μας τρόπο και τη δική σας βοήθεια. Ελάτε κι εσείς να τα ακούσετε και να συμμετέχετε, για να γίνει αφορμή το παραμύθι να ζήσουμε όλοι καλύτερα…

Οργάνωση-Επιμέλεια: ΠαραμυθοΘράκες, Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης κ Παράδοσης και Δίκτυο Λόγου και Πράξης.

Σχετικά Άρθρα