ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Πλούσιο πρόγραμμα στις Γιορτές Παλιάς Πόλης με Τσαλιγοπούλου- Παπακωνσταντίνου- Πυροβολάκη

kentro politismou ds lyratzhs

Δυνατά ονόματα έχει κλείσει και φέρνει στην Ξάνθη για τις γιορτές παλιάς πόλης το ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μάνος Πυροβολάκης είναι τα κυριότερα από αυτά

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το πρόγραμμα πέρασε κατά πλειοψηφία αλλά και με τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης για υπερβολικές αμοιβές αλλά και ανεξήγητη εμμονή σε συγκεκριμένο μάνατζερ (!) που εκπροσωπεί όλους τους παραπάνω καλλιτέχνες.

12 εως 15 χιλιάδες ευρώ για κάθε καλλιτέχνη

Στη συνεδρίαση ο Δ. Μπένης αναφέρθηκε στις υπέρογκες, όπως τις χαρακτήρισε, αμοιβές καλλιτεχνών που κυμαίνονται από 12 έως 15.000 ευρώ για τον καθένα, κάνοντας λόγο για πολύ χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο για τους εν λόγω καλλιτέχνες με τον Πρόεδρο Π. Λύρατζη να απαντά ότι πρόκειται για λογικές τιμές κατά την άποψή του.

Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης Συμμετέχω ανέφερε ότι το πρόγραμμα δίνεται την τελευταία στιγμή και τα μέλη του Δ.Σ. έρχονται προ τετελεσμένων αφού δεν είχαν το χρόνο να συγκρίνουν τις τιμές και να διαπιστώσουν αν ανταποκρίνονται στις τιμές της αγοράς.

Τελικά το προσχέδιο του προγράμματος των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης πέρασε κατά πλειοψηφία με την αντίθετη ψήφο του Δ. Μπένη και το λευκό του Α. Καρά.

Σχετικά Άρθρα