ΑθλητικάΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Ολόκληρη η Ξάνθης ένα ατελείωτο drift… τεράστιο το ενδιαφέρον του κόσμου, θα βοηθήσει ο καιρός

drift zerzelidhs (1) drift zerzelidhs

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες το μεσημέρι από την αυτοκινητιστική λέσχη Ξάνθης σχετικά με τον αγώνα Twin Drifting Super Show, τον οποίο διοργανώνει η ΑΛΕ Ξάνθης με την υποστήριξη των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων αυτό το Σάββατο 13 και 12 Ιουνίου στο Skoda Ξάνθη Arena. Η συνέντευξη τύπου και η παρουσίαση του προγράμματος του αγώνα και η διανομή πληροφοριακού υλικού (πρόγραμμα- συμμετέχοντες κλπ) έγινε στο ξενοδοχείο Νατάσσα παρουσία της αντιδημάρχου αθλητισμού του δήμου μας κας Δ. Παρτσαλίδου και του προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων κ. Νίκου Χατζόπουλου.

Ο πρόεδρος της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης κ. Γιάννης Ζερζελίδης αφού ευχαρίστησε του δύο δήμους αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία που έχει ο αγώνας αυτός ο οποίος είναι μοναδικός σε ολόκληρη την βόρειο Ελλάδα και μίλησε για τις 25 συνολικά συμμετοχές των αθλητών που είναι από όλη την χώρα. Σύμφωνα με τον κ. Ζερζελίδη ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο μέρες, το Σάββατο στις 16:00 θα υπάρξει τεχνικός έλεγχος στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης και στις 18:00 το απόγευμα τα 25 αυτοκίνητα θα μεταβούν στο Skoda Ξάνθη Arena όπου και θα ξεκινήσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά ώστε οι οδηγοί να βρουν τα πατήματα τα πίστας. Η δεύτερη φάση του αγώνα θα γίνει το πρωί της Κυριακής στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα περίπου στις 20:00 με διαδρομές όπου τα αυτοκίνητα θα είναι δύο- δυο και θα παράγουν εκπληκτικό θέαμα.

Την παρουσίαση του αγώνα θα κάνει ο κ. Δημήτρης Παρασκευόπουλος πολύ γνωστός στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παράλληλα με τον αγώνα drift στην πόλη μας θα διεξαχθεί και το τρίτο πανελλήνιο σεμινάριο κριτών βαθμολογητών αγώνων drift, ώστε στελέχη της βόρειας Ελλάδας να αποκτήσουν τις γνώσεις και εμπειρία και να γίνουμε αυτόνομοι και σαν Ξάνθη στον τομέα των κριτών.

Ο κ. Νίκος Χατζόπουλος πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ που εκπροσώπησε τον Δήμο Αβδήρων στην σύντομη τοποθέτηση του σχετικά με τον αγώνα είπε μεταξύ άλλων: «Σας διαβεβαιώνω μεταξύ άλλων και εκ μέρους του Δημάρχου μας Γιώργου Τσιτιρίδη ότι θα είμαστε αρωγοί και θα στηρίζουμε πάντα τέτοιες δράσεις και προσπάθειες, το αξιόλογο εγχείρημα των οποίων αποτελεί υπόδειγμα δημιουργικότητας και εξωστρέφειας για τον τόπο μας».

Τέλος η κα. Δέσποινα Παρτσαλίδου η αρμόδια αντιδήμαρχος του Δήμου Ξάνθης αφού δήλωσε φίλη του μηχανοκίνητου αθλητισμού υποσχέθηκε στα πολύ δραστήρια μέλη της ΑΛΕΞ ότι θα προσπαθήσει να τους εξασφαλίσει μέσα στα επόμενα χρόνια έναν χώρο 5-10 στρεμμάτων για την διεξαγωγή ανάλογων δράσεων του συλλόγου. Δράσεων που όπως τόνισε βοηθούν στην τόνωση της επισκεψιμότητας της περιοχής.

Ο καιρός θα είναι ιδανικός, η οργάνωση του αγώνα έχει γίνει σε επαγγελματικά πλαίσια και με όλους τους κανόνες ασφαλείας και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να περάσετε το Σαββατοκύριακού που μας έρχεται παρακολουθώντας ένα υπέροχο και μοναδικό θέαμα.

Οι τελικές συμμετοχές του αγώνα Ξάνθη Twin Drifting 2015 όπως ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές είναι οι εξής:

1 Tsivopoulos Apostolos Elastika Euthigrammiseis Opel Ascona 400 ΛΑΡΙΣΑ
2 Nikos Tsifoutis BMW E30 318is Turbo ΛΑΡΙΣΑ
3 Odysseas Papadimitriou BMW E30 V8 ΝΙΓΡΗΤΑ
4 Tsilimponis Giorgos BMW E30 V8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
5 Koukis Drama BMW E30 V8 ΔΡΑΜΑ
6 Giannis Liakopoulos BMW E30 V8 ΓΡΕΒΕΝΑ
7 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ BMW E30 V8 ΚΟΖΑΝΗ
8 Charalampos Chrysanthopoulos BMW E36 M3 ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
9 Xristos Saitas BMW E30 Turbo ΛΑΡΙΣΑ
10 Makhs Aglopoulos Mazda Rx7 FC ΛΑΡΙΣΑ
11 Axilleas Boxoris Audi A4 1.8T 20VT ΛΑΡΙΣΑ
12 Botis Ds BMW E30 V8 ΛΑΡΙΣΑ
13 Alberto Zakar Nissan Silvia S13 ΛΑΡΙΣΑ
14 Theodoros Tatsis Toyota supra 3.0 Turbo ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
15 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ BMW E46 M3 ΛΑΡΙΣΑ
16 Νικος Αντωνιαδης BMW E36 Compact M3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
17 Basilis Kanteris Toyota Corolla AE86 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
18 Χριστοδουλου Βασιλης Ford Sierra Cosworth ΛΑΡΙΣΑ
19 Tasos Sidiropoulos Opel Kadett ΛΑΡΙΣΑ
20 Axilleas Tsivopoulos Opel Ascona 400 ΛΑΡΙΣΑ
21 Spyros Tsiakmakis BMW E30 V8 ΛΑΡΙΣΑ
22 Savvas Mavrokefalos Opel Manta 2.0 turbo ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
23 Theodoros Tsolakidis Opel Manta 2.0 turbo ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
24 Mpatzios Giwrgos Opel Ascona ΔΡΑΜΑ
25 Anastasios Drift Charkas BMW E30 V8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σχετικά Άρθρα