ΕπιστολέςΤελευταία Νέα

Χαιρετισμός του νέου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ Κεραμάρη Παναγιώτη

keramarhs

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως ΠεριφερειακούΔιευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, θα ήθελα να απευθύνω θερμό χαιρετισμό στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς αυτών, στο διοικητικό προσωπικό αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία φορείς. Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθεί  με επιτυχία το τρέχον σχολικό έτος.

Η επιλογή μου για τη θέση αυτή αποτελεί για εμένα ύψιστη τιμή,αλλά πάνω από όλα, συναίσθηση ευθύνης για την αντιμετώπιση των πολλών και ποικίλλων δημιουργικών προκλήσεων, για την αναβάθμιση και βελτίωση της σχολικής πραγματικότητας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Αγαπητοίσυνάδελφοι, σας καλώ «όλους μαζί», μέσα σε πλαίσιο ειλικρίνειας, αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, να ενώσουμε σωματικές  και ψυχικές δυνάμεις για το καλύτερο μέλλον των παιδιών .

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και όλες οι διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες της, θα βρίσκονται στη διάθεση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών,έτοιμες  να αφουγκραστούν  κάθε ενδεχόμενο προβληματισμό και πρόταση για τη βελτίωση και αναβάθμιση της παρεχόμενης  εκπαίδευσης των μαθητών της Περιφέρειας μας.

Καλή επιτυχία σε όλους μας!

Σχετικά Άρθρα