Αθλητικά Τελευταία Νέα

Νέες διακρίσεις για την ομάδα Τραμπολίνο της Ξάνθης

 ??????????????????????????????? trampolino (3) trampolino (2) ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Ο Γ.Σ.Ε.Γ. Ερατώ Ξάνθης πήρε μέρος στον Περιφερειακό και  Προκριματικό Αγώνα Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Α΄- Β΄- Γ΄ – Δ΄ κατηγοριών Β – Δ Περιφερειών που προκήρυξε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία. Ο αγώνας διεξήχθη στις 14 και 15 Μαρτίου 2015 στην Περαία Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή Αθλητικών Συλλόγων από τα Ιόνια νησιά, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Συμμετείχαν συνολικά 250 αθλητές από 20 αθλητικούς συλλόγους: ΓΟ Κέρκυρας, ΓΑΣ Φίκος Τρικάλων, ΣΕΑΓ Αχιλλέας Τρικάλων, ΓΕ Τρικάλων, Ερμής Καρδίτσας,  ΓΕ Καλαμπάκας, Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης, Ακαδημία Αθλημάτων, ΣΕΓ Βαλτερού, ΑΓΣ Πυραμίς, ΑΓΕΣΝΘ ο Άνεμος, ΑΕΣ Χαραυγή, Γ.Ο. Αίας Θερμαϊκού, ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος, ΜΠΑΣ Αθλητική Αγωγή, ΓΟ Τερψιθέας, ΠΑΣ Σταυρούπολης, Αριστοτέλης Πολυγύρου, Γ.Ο. Καβάλας, Α.Ο. Παλμός Καβάλας και Γ.Σ.Ε.Γ. Ερατώ Ξάνθης.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ερατώ Ξάνθης συμμετείχε στον αγώνα με 15 αθλητές και αθλήτριες στα επίπεδα 1ο, 2ο και 5ο , το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σε βαθμό δυσκολίας.  Οι 15 καλύτεροι αθλητές και οι 5 καλύτερες ομάδες που αγωνίζονται στο 5ο επίπεδο προκρίνονται για τον τελικό αγώνα.

Συγκεκριμένα στο Επίπεδο 1 αγωνίστηκαν στο Μεγάλο Τραμπολίνο η  Δέσποινα Παπαδοπούλου   που κατέλαβε την 6η θέση, η Μαρία Πετρίδου την 7η, η Στεφανία Σιδηροπούλου την 33η θέση.

Στο Επίπεδο 2  η Ελευθερία Τασελαρίδου ήρθε 10η και η Μαργαρίτα Κουρτέση 14η.

Στο Επίπεδο 5 ο Σύλλογος κατάφερε αξιόλογες επιτυχίες.

Στην κατηγορία ΔΒ (ηλικίες 8-10) στο μεγάλο Τραμπολίνο διακρίθηκαν η Ζωή Παλτατσίδου που κατέκτησε την 4η θέση, η Ιωάννα Κράββαρη την 5η, η Νάγια Μπατσάκη την 7η θέση και η Μάρθα Κουκουδέτσου την 14η. Στο Διπλό Μίνι Τραμπ οι αθλήτριες του συλλόγου είχαν ανάλογες επιτυχίες: η Ζωή Παλτατσίδου κατέκτησε την 5η θέση, η Νάγια Μπατσάκη την 9η θέση, η Μάρθα Κουκουδέτσου την 13η θέση και η Πολυχρονία Κίσσα την 21η.

Στην κατηγορία ΔΑ (ηλικίες  11-12) στο μεγάλο Τραμπολίνο η Ελισσάβετ Πάνου κατέκτησε την 11η θέση, η Μπεϊζά Τσαούσογλου την 12η και η Ανδριάννα Χριστοφορίδου την 16η. Στο διπλό Μίνι Τραμπ τα κορίτσια κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Ανδριάννα Χριστοφορίδου 12η θέση, Ελισσάβετ Πάνου 13η, Μπεϊζά Τσαούσογλου 19η.

Ιδιαίτερα καλές επιδόσεις είχαν τα δύο αγόρια του συλλόγου μας που αγωνίστηκαν και κατέκτησαν: ο Τουμπάν Ρετζέπ (κατηγορία ΔΑ) τη 2η θέση και στα δύο αγωνίσματα, Τραμπολίνο και Διπλό Μίνι Τραμπ, και ο Σπανός Γιώργος (κατηγορία Γ) την 4η και την 3η θέση αντίστοιχα.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου συνεχίζεται με στόχο μία ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση στους τελικούς αγώνες που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία για τη Β-Δ Περιφέρεια τον Ιούνιο.

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια, κα Λαρίσα Σερτάκοβα, στους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στη συνέχιση των προσπαθειών τους και καλή επιτυχία στους τελικούς αγώνες.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Η Γραμματέας του Συλλόγου Ερατώ Ξάνθης

Χρυσάφη Μαρία

Σχετικά Άρθρα