Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δύσκολη υπόθεση με τον βιασμό της φοιτήτριας από τους δυο Ξανθιώτες. Σήμερα κρίνεται η προφυλάκισή τους

biasmos

Σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθούν στον εισαγγελέα Ξάνθης οι δύο συμπολίτες μας 29 και 35 ετών αντίστοιχα που κατηγορούνται για το βαρύτατο αδίκημα του από κοινού βιασμού 21χρονης φοιτήτριας.

Η διαδικασία τα αφτοφορου κινήθηκε μετά από καταγγελία της ίδιας και σήμερα θα κριθεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι μέχρι και την οριστική εκδίκαση της υπόθεσής τους.

Η 21χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της από τους δύο άντρες, την Κυριακή το πρωί 01/3, λέγοντας πως εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μέθης της και πως την ανάγκασαν να κάνει χρήση κάνναβης και στην συνέχεια την οδήγησαν στο σπίτι του ενός και την βίασαν από κοινού.

Το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της πόλη μας μιας και οι δύο κατηγορούμενοι είναι γνωστοί στην «πιάτσα» και δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε στο σπίτι ενός εκ των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι αρνούνται πως υπήρξε βιασμός αλλά πως ότι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας. Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη μέχρι στιγμής, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη η νεαρή κοπέλα δεν φαίνεται να βοηθά στη διαλεύκανση της.

Σχετικά Άρθρα