ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Θέση στην Κυβέρνηση υποσχέθηκε ο Π. Σγουρίδης στον Σάκη Λουκμακιά

sgoyridhs sgoyridhs (1) sgoyridhs (2)

Το Σάββατο 14.02.2015 ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σγουρίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς, σωματεία αλλά και πολίτες που θέλησαν να του ευχηθούν και να τον στηρίξουν ηθικά στο δύσκολο έργο που του εμπιστεύτηκε η νέα κυβέρνηση.

Άκουσε κύρια ζητήματα που του έθεσαν καθώς και προτάσεις για τον πρωτογενή τομέα αλλά και ζητήματα γραφειοκρατίας. Συγκεκριμένα συνομίλησε, με τον Δ/ντη κτηνιατρικής υπηρεσίας Ν.Ξάνθης κ.Τέγο Δήμο, με ομάδα καπνοπαραγωγών Μύκης, με ομάδα γεωργοπαραγωγών Ξάνθης, με τους προέδρους κτηνοτρόφων της περιφέρειας Α.Μ-Θ, με το προεδρείο του αλιευτικού συνεταιρισμού του Πόρτο Λάγους, καθώς και με το Δ.Σ Λέσχης αυτοκινήτου Ξάνθης.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υποσχέθηκε ότι τα ζητήματα των φορέων θα τύχουν ιδιαίτερης προσοχής όπως τους αρμόζει, προσθέτοντας ότι η χώρα έχει τις δυνατότητες να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ευρωπαϊκά προγράμματα προς όφελος του πρωτογενούς τομέα και να περιορίσει την γραφειοκρατία και η νέα πολιτική ηγεσία έχει την διάθεση και θα τα καταφέρει. (Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- από το περιβάλλον του Δημοτικού Συμβούλου Τοπείρου- ο νέος Υφυπουργός υποσχέθηκε θέση στην Κυβέρνηση για τον Σάκη Λουκμακιά από το Όλβιο).

Σχετικά Άρθρα