Έβρος Τελευταία Νέα

Δεν του έδινε τα χρωστούμενα και του έστειλε φουσκωτούς να τον κάνουν τόπι στο ξύλο

mpraboi astinomia foyskotoi

Συνελήφθη στις 4-2-2015 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εκβίαση και ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Αναλυτικότερα, προηγήθηκε καταγγελία 53χρονου ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο 43χρονος, από τον Αύγουστο του 2014, τον ενοχλούσε συνεχώς, ενίοτε και με εκβιαστικά προσχήματα, σχετικά με την καταβολή οφειλής από μεταξύ τους επαγγελματική συνεργασία. Καταγγέλθηκε επίσης ότι, την 3-2-2015 το απόγευμα, ο 43χρονος μετέβη στο γραφείο του 53χρονου και λίγο μετά την αποχώρησή του, δύο άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε αυτό και επιτέθηκαν στον 53χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, πράξη για την οποία ηθικός αυτουργός είναι ο 43χρονος.

Μετά την καταγγελία των παραπάνω περιστατικών, οι αστυνομικοί εξέδωσαν άμεσα έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 43χρονο. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, για την ταυτοποίηση των άλλων δύο δραστών.

Σχετικά Άρθρα