Μαυρομιχάλη 6Τελευταία Νέα

Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης σήμερα το μεσημέρι

dhmotiko symboylio xanthis (1)

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Γιάννης Δρεμσίζης καλεί τα μέλη του να προσέλθουν σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87), με την διαδικασία του κατεπείγοντος, λόγω στενών χρονικών περιθωρίων επίλυσης του ζητήματος για να συζητηθεί το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης και να παρθεί σχετική απόφαση:

Έγκριση της αριθ.10/2015 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» σχετικά με 1η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 (εισηγητής Αποστολίδης Ελευθέριος)

Έγκριση της αριθ.19/2015 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» σχετικά με Μερική ανάκληση της απόφασης 10/20-1-2015 του Δ.Σ. περί της «1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015» (εισηγητής Αποστολίδης Ελευθέριος)

Έγκριση της αριθ.20/2015 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» σχετικά με 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 (εισηγητής Αποστολίδης Ελευθέριος)

Έγκριση της αριθ.4/2015 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» σχετικά με τον ορισμό ορκωτών ελεγκτών (εισηγητής Αποστολίδης Ελευθέριος)

Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης και έγκριση φιλοξενίας αποστολών από τους αδελφοποιημένους με τον Δήμο Ξάνθης και συνεργαζόμενους Δήμους για την περίοδο της Αποκριάς (εισηγήτρια Ιακωβίδου Θεοδοσία)

2 η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 (εισηγήτρια Ράλλη Χριστίνα)

Λήψη απόφασης σχετικά με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ξάνθης με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Xanthi Runners (εισηγητής Πανδρακλάκης Αθανάσιος)

Σχετικά Άρθρα