Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Σκουλαρίκης Διαμαντής: «Αν δεν καταφέρω να φτιάξω πράγματα για την Ξάνθη θα παραιτηθώ».

Υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

 skoylarikhs diamanths (1)

Ο κ. Σκουλαρίκης Διαμαντής γέννημα θρέμμα Ξανθιώτης δουλεύει από παιδί ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και τον πονάει. Θέλει να δει τον τόπο και τους ανθρώπους του να προκόβουν. Άνθρωπος που τον καρπό του κόπου του, του αρέσει να τον μοιράζετε με τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και δεν είναι λίγες οι φορές που στήριξε τους δήμους σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Πιστεύει ακράδαντα ότι η ατμομηχανή της ανάπτυξης είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία. Τονίζει ιδιαίτερα αυτό το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά, πώς αν οι νέοι μας δεν ξαναγυρίσουν στα χωράφια τους και μία μονάδα με πέντε ζώα που διαθέτει δεν τα κάνει πενήντα τότε δεν πρόκειται να έρθει η ανάπτυξη και σίγουρα τα εκατοντάδες επαγγέλματα και εφόδια που είναι γύρω από αυτήν την ενασχόληση δεν θα ξαναζωντανέψουν.

Στην συνέχεια τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν κίνητρα για τον πρωτογενή τομέα και απαριθμώντας μερικά, ανέφερε. Οι ζωοτροφές θα πρέπει να είναι σε λογικές τιμές.  Ο γεωργός, σημειώνει ότι πρέπει να παίρνει το πετρέλαιο για τα αγροτικά του μηχανήματα όπως το πετρέλαιο της ναυτιλίας, αφορολόγητο, για να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να ανασάνουν και να ξαναβάλουν εμπρός την οικονομία μας.

Δηλώνει με παρρησία ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός ούτε είναι στις προθέσεις του να γίνει. «Δουλεύω από μικρό παιδί και θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω τους Ξανθιώτες, αν με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω. Θα προσπαθήσω να κρατήσω την ελπίδα ζωντανή όπως καταφέρνω και κρατώ την επιχείρηση μου. Έχω μάθει να δουλεύω. Δεν είμαι από τζάκι. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πω ψέματα».

Σε μία προσπάθεια να μάθουν οι Ξανθιώτες για αυτόν τον ρωτήσαμε να μας πει ποιος είναι.

«Είμαι από την Ξάνθη, κάτοικος Ξάνθης. Διατηρώ μία επιχείρηση στην πόλη και πιστεύω ότι είναι από τις λίγες που έμειναν στον νομό μας και απασχολεί 23 με 24 άτομα προσωπικό. Παλεύουμε όλοι μας καθημερινά, αυτοί οι άνθρωποι να πληρώνονται και να πηγαίνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό στο σπίτι τους. Δυστυχώς η οικονομία μας είναι σε μία άθλια κατάσταση και σίγουρα κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί αγγελιασμένοι σαν αδέρφια, χωρίς κομματικές ταυτότητες για να καταφέρουμε να βγούμε όλοι μας από αυτήν την δύσκολη κρίση που περνάμε.

Ο λόγος που κατεβαίνω υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι γιατί είναι ένα κόμμα αντιμνημονιακό και βλέπουμε όλοι μας ότι προσπαθούν να ξαναπάρουμε την Χώρα μας πίσω και να διώξουμε από το κεφάλι μας αυτούς τους δανειστές και διεθνείς τοκογλύφους.

Αυτές τις λίγες καθαρές και τίμιες κουβέντες προλάβαμε να πούμε με τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σκουλαρίκη Διαμαντή την ώρα της δουλειάς του επισημαίνοντας ότι είτε βγει βουλευτής είτε όχι αυτός πρέπει να δουλέψει και να κρατήσει ζωντανή την επιχείρηση του που δίνει ψωμί σε αρκετές Ξανθιώτικες οικογένειες.

Σχετικά Άρθρα